USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку триває реконструкція аварійно-небезпечних перехресть та ремонти дворів

5 Листопада 2018 18:29
У Луцьку триває реконструкція перехресть і скверів та капітальні ремонти прибудинкових територій. Сьогодні радник міського голови Ігор Поліщук та директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Юрій Крась здійснили плановий огляд ремонтних робіт, що ведуться у місті.


Відтак, посадовці ознайомились із ходом капітального ремонту прибудинкової території на проспекті Волі 3, 5, 7. Тут триває реконструкція скверу, що розташований на місці колишнього квіткового ринку. Пішохідні доріжки викладають бруківкою, проводяться комунікації для освітлення території, йдеться на сайті Луцької міської ради.


Також тривають роботи з капітального ремонту перехрестя вулиць Дубнівська та Карпенка-Карого. Тут задля розвантаження об’їзної дороги планується розширити проїзну частину в сторону вулиці Карпенка-Карого, що дозволить пропустити більший потік автомобілів із сторони села Рованці.


Не обійшли стороною також облаштування світлофорного об'єкту на аварійно-небезпечному перехресті вулиць Карпенка-Карого - Задворецька - Чорновола. Сьогодні світлофори вже встановлено, завершуються роботи по підключенню та налаштуванню обладнання. Також проводяться роботи з облаштування пішохідних переходів із спеціальною тактильною плиткою.


“Сьогодні ми приділяємо увагу не тільки капітальному ремонту доріг, прибудинкових територій, пішохідних доріжок, але й руху на перехрестях. Зокрема, на цьому перехресті завжди велике скупчення транспорту із села Рованці та в сторону вулиці Карпенка-Карого. Ми зробили тут реконструкцію, розширили це перехрестя, що значно його розвантажить. Окрім того, на перехресті вулиць Задворецька та Карпенка-Карого ми не тільки поставили світлофор, а й облаштували кращу розв'язку транспорту. Сподіваємося, що це зменшить кількість ДТП. Хороша погода дозволяє нам продовжувати роботи із благоустрою міста”, - розповів Ігор Поліщук.


Окрім того, триває капітальний ремонт прибудинкової території на вулиці Федорова, 8. Двір та пішохідну зону тут укладають бруківкою, облаштовують пандуси, пониження для заїзду коляскою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus