USD 38.85 39.20
  • USD 38.85 39.20
  • EUR 38.90 39.40
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку – турнір з панна футболу для дітей. Фото

5 Червня 2023 18:12
В обласному центрі Волині Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» організував для дітей різних вікових груп турнір з панна футболу, на якому зібралися маленькі Неймари, Мессі та Роналду з усього міста.

Ігри на майданчику 25-ї школи відбувалися на виліт, тому спочатку організатори влаштували жеребкування, як під час розіграшу Ліги чемпіонів. Учасники мали три хвилини, щоб перемогти свого противника: за гол вони отримували одне очко, а за прокидання між ногами – два. Якщо ж переможця не вдалося визначити в основний час, то арбітр давав ще хвилину. Але якщо і тоді була нічия – гра відбувалася до першого голу чи прокидання між ніг.
Фонд проводив такий турнір вперше, загалом у ньому взяло участь 64 дитини у двох вікових категоріях – діти 2009-2010 років народження та діти 2011-2013 років народження.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода акцентувала на важливості розвитку масового спорту. Цим турніром до занять спортом хотіли долучити не лише дітей, які відвідують секції, а й просто дітлахів, які грають футбол у дворах.

«У спальних мікрорайонах міста завжди багато дітей, тому вони могли прийти на турнір, побачивши, що щось відбувається на майданчику. В Луцьку ще не було турнірів з панна футболу. Ми хочемо, щоб кожен з видів спорту розвивався, водночас важливо розвивати дітей. Зараз перші дні літа, вони лише вриваються в канікули. Ми хочемо їм дати альтернативу, де потрібно зібрати велику команду. Панна футбол – це гра, яка грається один на один», – розповіла Катерина Шкльода, побажавши учасникам мирного неба.
У турнірі вирішив взяти участь і син виконувача обов’язків директора Волинської ОДЮСШ Дмитра Піддубного Тимур. Керівник ОДЮСШ відзначив, що Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» постійно рухається вперед, започатковуючи турніри з нових видів спорту.

«В Луцьку та на Волині це перший такий спортивний захід. Під час літніх канікул дітей потрібно чимось зайняти, аби вони менше сиділи у гаджетах, а більше дбали про здоровий вид спорту. Тому це класна ідея провести такий турнір. Панна – чудовий вид спорту. Сподіваюся, що він буде більше подобатися дітям. Це швидкий спорт, в якому рішення потрібно приймати дуже швидко. Технічні дані відіграють дуже важливу ролі у панні», – зауважив Дмитро Піддубний.
Жоден з учасників змагань не залишився без подарунків, отримавши медаль та солодощі. А ось призери отримали суттєвіші подарунки – м’ячі та статуетки, а переможець – ще й рюкзак та щитки.
Отож, у віковій категорії 2009-2010 років народження найсильнішим став Михайло Абрамов, срібло здобув Макар Поліщук, третім став Дмитро Абрамов.
У віковій категорії 2011-2013 років народження перемогу здобув Дмитро Довгун, друге місце посів Максим Назаренко, третє – Артем Клебан.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus