USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Батьки і вчителі 14-ти шкіл Луцька змагалися на полі з міні-футболу

31 Травня 2019 21:10
З 27 по 29 травня відбувся ІІ турнір з міні-футболу серед вчителів та батьків учнів закладів загальної середньої освіти м. Луцька. Організував змагання Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Спортивну честь на полі відстоювали батьки та вчителі 14-ти навчальних закладів, йдеться на сайті Фонду.

«Упродовж восьми років спортивні проекти в пріоритеті роботи Фонду. У цьому напрямку реалізовано сотні проектів, спрямованих на популяризацію спорту та здорового способу життя. Це і будівництво стадіонів, футбольних полів, встановлення у всіх мікрорайонах Луцька майданчиків для занять у стилі street workout і тенісних столів. Традиційно Фонд долучається до проведення змагань з різних видів спорту та організовує турніри серед школярів, – розповідає керівник програми «Волинь спортивна» Дмитро Піддубний. – У 2017 році Фонд започаткував турнір з волейболу серед вчителів та батьків луцьких школярів. Хоча до цього подібних змагань на теренах Волині не було, вони швидко завоювали прихильність та стали традиційними. Торік Фонд започаткував турнір серед вчителів та батьків з міні-футболу. Дуже приємно, що з року в рік все більше навчальних закладів долучається до таких змагань. Адже це гідний приклад для наших дітей».

Заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ № 5 Сергій Цюриць переконаний: такі змагання необхідні. Вони об’єднують шкільну родину та заохочують учнів до занять спортом.
Серед глядачів – п’ятикласник НВК № 10 Орест Нечипорук. Хлопець не лише любить футбол, а й грає в дитячій команді «Вотранс». На шкільному турнірі Орест чи не найактивніший вболівальник. Адже на полі грає його тато – Руслан Нечипорук.

Серед гравців – екс-футболіст провідних клубів України Тарас Кабанов. Спортсмен захищає честь НВК № 9, оскільки тут навчаються його дві доньки й син. Торік НВК № 9 зайняв перше місце. Цього року команда зробила все, аби зберегти трофей.

«Такі турніри – суцільний позитив. На майданчику зустрічаєш колишніх друзів, з якими ходили в одну школу. Тепер ми виступаємо один проти одного як суперники. Атмосфера дуже цікава й напружена. Такі турніри додають свого шарму в спортивне життя міста, – ділиться враженнями Тарас Кабанов. –Дуже приємно, що майже у віх школах Луцька є сучасні міні-футбольні поля зі штучним покриттям. Грати на них – одне задоволення. Шкода, що в нашому дитинстві такого не було».
Після напруженого фіналу місця розподілилися таким чином:

1 місце – НВК № 9;

2 місце – ЗОШ № 5;

3 місце – НВК № 22.

Номінація «Воля до перемоги» – ЗОШ № 19.

Традиційно без подарунків не лишився ніхто. Усі команди-учасниці та призери турніру отримали подарунки: фірмові футбольні м’ячі з логотипом Фонду. Фіналістам, окрім медалей та кубка, вручили спортивний інвентар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ольга Показати IP 1 Червня 2019 13:33
Гарна ініціатива. Бажаю усім організаторам, батькам і вчителям здоров'я і спортивного азарту. 5 школа - ви для мене найкращі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus