USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку на другому турнірі з панна футболу змагалися 60 дітей. Фото

25 Липня 2023 12:46
В обласному центрі Волині Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» вдруге організував турнір з панна футболу для дітей. У змаганнях могли взяти участь хлопці та дівчати 2011 року народження та молодші.

Якщо перший турнір з панна футболу пройшов на майданчику 25-ї школи, то цього разу Фонд вирішив масштабувати змагання та провести їх на стадіоні «Авангард», де учасники грали на двох полях.
Про правила панна футболу гравцям розповів головний суддя змагань Володимир Журибіда. Тривалість матчу – 3 хвилини. Якщо за цей час не визначився переможець, то гравці грають одну хвилину додаткового часу. Забитий гол – це один бал, а якщо гравцю вдасться прокинути м’яч між ніг супернику – це два бали. Якщо в цьому випадку нічия – гра відбувалася до першого голу чи прокидання між ногами. Голи від борту арбітри не зараховували.
Близько 60 учасників розподілили жеребом по турнірній сітці. Деякі з них витягнули кращий жереб та одразу ж потрапили до наступного раунду. Ігри відбувалися на виліт, тому жоден з гравців не мав права на помилку.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила, що на змаганнях їй приємно бачити і знайомі обличчя, і нових учасників.

«Учасники минулого турніру, яким не вдалося перемогти, отримали досвід, але сьогодні є й багато нових гравців. Тому побачимо, кому вдасться перемогти. Я вдячна кожній дитині, яка продовжує займатися спортом, та батькам, які їх підтримують. Ми бажаємо сьогодні учасникам успіхів та очікуємо великої перемоги. Саме завдяки нашим захисникам ми можемо проводити такі змагання», – наголосила Катерина Шкльода.
Крім панна футболу, дітлахи могли позмагатися у набиванні м’яча ногами та головою, а також у влучності. Переможці отримали подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus