USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку учасники АТО отримали квартири

25 Січня 2019 11:17
25 лучан із категорії учасників АТО, а також сімей загиблих бійців на умовах співфінансування 50/50 отримали власне житло у 2018 році.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 25 січня.

Так, прозвітувала про виконання комплексної програми підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців, які брали або на даний момент часу беруть участь в АТО на Сході України, членів їх сімей, а також сімей загиблих бійців, які зареєстровані в Луцьку у 2018-2020 роках директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода.

З її слів, у Луцьку 25 осіб вищезгаданих пільгових категорій отримали власне окреме житло на загальну суму 9 мільйонів 550 тисяч гривень.

Для порівняння варто зауважити, що у 2017 році згідно із міською програмою підтримки учасників АТО, було забезпечено житлом також 25 осіб. Однак, зі слів очільниці департаменту соціальної політики міста, у 2017 році було використано на півтора мільйони гривень більше, ніж у 2018-му.

«Всіх забезпечити житлом, безумовно, не вдалося. Поки що на реалізацію програми у 2019 році виділили 5 мільйонів гривень із міського бюджету, але, як відомо, кошторис програми переглядають протягом року», - зазначила Вікторія Майборода.

З її слів, минулого року змін до міської програми підтримки бійців АТО не вносили:

«До програми змін не вносили, оскільки всі зміни ми обговорюємо під час круглих столів спільно із представниками громадських організацій та спілками учасників АТО. Поки жодних пропозицій щодо змін не надходило», - резюмувала директор департаменту соцполітики.

Члени профільної комісії взяли звіт до уваги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus