USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку урочисто підняли Державний Прапор України

23 Серпня 2020 13:58
Щороку свято Дня Державного Прапора України розпочинається із урочистої церемонії підняття синьо-жовтого стягу перед будівлею Луцької міської ради.

В урочистостях взяли участь перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступники міського голови Костянтин Петрочук та Ірина Чебелюк, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, радник міського голови Ігор Поліщук, депутати та керівники структурних підрозділів міської ради, представники громадських організацій, йдеться на сайті міськради.

«Сьогодні ми відзначаємо День Державного Прапора України. Найбільший національний стяг нещодавно підняли над Печерськими пагорбами. Майорить наш прапор над донецькими териконами та луганськими степами. Тінню, але проходить він й у анексованому Криму. Вітаю вас усіх зі святом. Бажаю міцного здоров’я та наснаги на звершення на благо нашої країни», – привітав присутніх Григорій Недопад.

Потому Державний Прапор України урочисто підняли біля приміщення Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 23 Серпня 2020 22:01
Чого всі без масок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus