USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Синьо-жовтий символ свободи: у Луцьку урочисто відзначили День Державного Прапора

23 Серпня 2022 11:03
23 серпня Україна відзначає День Державного Прапора. З цієї нагоди в Луцьку перед будівлями міської ради та обласної адміністрації й облради урочисто підняли національний стяг.

Як повідомляє Луцька міська рада, спочатку усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які загинули під час виконання бойових завдань із захисту суверенітету та територіальної цілісності України, а також мирних громадян України, які загинули від збройної агресії російської федерації проти України.

До присутніх звернувся міський голова Ігор Поліщук:

"Сьогодні День Державного Прапора України, який є символом нашої національної єдності, символом честі та гідності, символом давніх історій державотворення у нашій країні. Сьогодні Державний Прапор України, як Державний Герб та Гімн, об’єднують українців у боротьбі з ворогом. Сьогодні наш прапор можна побачити в багатьох країнах, на багатьох континентах, в багатьох містах – як символ підтримки України та єднання з українським народом. Тому що в усьому світі наш прапор – це символ свободи, символ незламності духу, символ віри в краще і символ перемоги добра над злом.

Сьогодні я дякую усім військовослужбовцям, які дорогою ціною захищають Україну та захищають українців, які неймовірними зусиллями звільняють окуповані міста від загарбників і встановлюють там наш прапор. Я хочу побажати кожному з вас на своєму робочому місці робити все для того, щоб наша перемога відбулася якомога швидше. Бажаю, щоб Господь подарував Україні мир, злагоду та процвітання.

Нехай Господь благословить український народ і Україну!"
Читати ще: У Луцьку скасували урочистості до Дня прапора та Дня Незалежності України

"Сьогодні синьо-жовтий стяг – це символ незламності українців, і державні кольори України знають в усьому світі як кольори сміливості. Державний Прапор об’єднує всіх українців – від синіх озер Волині до териконів Луганщини. Впевнений, що незабаром український прапор замайорить від Донбасу до Криму, повернувши своє законне місце на території своєї держави. Тож у День Державного Прапора України вітаю усіх, для кого наш прапор є символом дому та національної ідентичності", – звернувся до волинян начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кабачок Показати IP 23 Серпня 2022 14:23
А хіба урочистості не скасували?
Стручок до Кабачок Показати IP 23 Серпня 2022 15:44
Нєє, їх провели тайно від шпійонів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus