USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку побили і пограбували чоловіка

10 Січня 2019 18:24
В обласному центрі Волині уродженець Брянської області Російської Федерації разом зі спільником побив чоловіка, а потім забрав в нього куртку та телефон.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 29 грудня.

Під час судового засідання вдалося встановити, що 13 травня 2016 року обвинувачений, який є уродженцем Російської Федерації, однак нині має українське громадянство, разом зі спільником знаходилися поблизу магазину «Боровичок», що на вулиці Львівській у Луцьку. Так, обвинувачений разом зі своїм спільником побили чоловіка, нанісши йому удари в голову та по тулубу, від чого він втратив свідомість. Після цього злочинці зняли з потерпілого шкіряну куртку та забрали телефон з документами, загальна сума шкоди склала 7 тисяч 606 гривень.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю та просив суворо не карати.

Однак, суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки з конфіскацією усього належного на праві приватної власності майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дуня Показати IP 10 Січня 2019 22:22
А чому не написали,що потерпілий навіть не пам’ятає хто його бив , бо був такий п’яний,що свідомість міг втрачати від горілки!
1 до Дуня Показати IP 11 Січня 2019 09:52
Пишуть про ГопСтоп на Львівській щоб не писати про поліцейського чи суддю - хабарника. Звичайне замилювання очей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus