USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку в багатоповерхівці КОРД та поліція провели обшуки, вилучили автівку

24 Листопада 2020 13:31
У Луцьку на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 4 проходили обшуки. В результаті вилучили автівку. Трапилося це 20 листопада в післяобідню пору. Обшуки проводили працівники Ківерцівського відділу поліції. Задіяні були і спецпризначенці.

Як передає Під Прицілом, про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

У дворі луцького житлового будинку біля припаркованої автівки зібралось чимало полісменів. Як виявилось, це працівники Ківерцівського відділу поліції. Ближче – не пускають.

«Я перепрошую, проводиться слідча дія. На даний час, будь-які коментарі відсутні, є центр зв’язків з громадськістю, м. Луцьк, вулиця Винниченка – звертайтеся туда за офіційними коментарями. Зараз поки дана слідча дія не розголошується. Це все, що я можу сказати», – говорить Роман Шелест, слідчий Ківерцівського відділу поліції.

Окрім слідчих обшуки супроводжували і спецпризначенці підрозділу КОРД. Зауважимо, що підрозділ КОРД застосовують в особливих випадках: тоді, коли можливостей оперативно-розшукових підрозділів чи сил оперативного реагування може бути замало. Що вилучили під час обшуку машини – невідомо.Слідчі вилучають і саму автівку.

Тим часом сусіди кажуть: це вже не перший обшук у підозрюваного. Зрештою, після слідчої дії правоохоронці чоловіка відпускають. Щоправда, неохоче. Той мимохідь каже:

«Проводиться їхнє свавілля. Що підкидують мені в машину всякі речі. – А що вам підкинули? – Якийсь бензин, нічо, потім побачте», – зазначив власник машини.

Журналісти звернулися за коментарями в прес-службу поліції. Там розповіли, що чоловіка підозрюють в підпалі.

«Проводили санкціонований обшук у рамках розслідування кримінального провадження передбаченого частиною 194 ККУ. Йдеться про пошкодження майна шляхом підпалу в даному випадку. Зауважу, що особі підозрюваній в даному кримінальному правопорушенні уже станом на цей час повідомили про підозру у вчиненні інкримінованого злочину і наразі досудове розслідування триває», – повідомивОлег Плазовський, речник ГУ НП Волині.

Однак що це за підпал, в якому підозрюють чоловіка та що вилучили окрім автівки – у поліції наразі не кажуть. Мовляв, таємниця досудового розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Молодці Показати IP 24 Листопада 2020 14:10
Вилучайте бляхи всі і хай їздять на таксі!
Точно до Молодці Показати IP 24 Листопада 2020 14:56
А таксисти, що сирників не мають? В них теж машини позабирати, нехай громадським транспортом всі їздять, його ж всерівно скоро залокдаунять. Коротше, готуйте ноги!
Арафат Показати IP 24 Листопада 2020 16:08
А що - для підпалу тільки з цієї машини бензин підходить?
Василь Показати IP 24 Листопада 2020 18:33
Як завжди. наказать невиновного наградить непричастных

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus