USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в День захисників та захисниць України виступив гурт Oт Vinta. Фоторепортаж

14 Жовтня 2021 21:01
В обласному центрі Волині грандіозно святкують День захисників та захисниць України, зокрема на Замковій площі виступив український гурт з Рівного Oт Vinta.

Так, на площі перед Замком Любарта зібралося чимало лучан та гостей міста, адже ще в обідню пору тут стартував фестиваль патріотичної пісні «За Україну! За її волю!». Присутніх, серед яких було чимало військових та ветеранів АТО/ООС, розважали фольклорні гурти, також виступили заслужений артист України Адам Горбатюк і оркестр Луцького загону Державної прикордонної служби.

Читати ще: Лучани вшанували пам’ять військових, які загинули в АТО/ООС. Фото

Водночас на території луцького замку відбувалися гутірки, спортивні естафети та майстер-класи. Але родзинкою вечора став виступ популярного українського гурту Oт Vinta. Зазначимо, що профінансував виступ Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Вже зі старту виступу фронтмен гурту Юрко Журавель багато спілкувався з лучанами, присвячуючи пісні захисникам України, жінкам та дітям. Своєю чергою, публіка не сумувала та відповідала на загравання музикантів.
Попри те, що гурт Oт Vinta – рівненський, сам Юрко Журавель зізнався, що народився в Камені-Каширському і є таким же волинякою, як і більшість присутніх.
Чимало пісень лучани співали разом з музикантами, а під українську «ламбаду» «Рок-н-рол для черепах» Юрко Журавель закликав брати один одного за панцирі.
«Бажано братися за схемою «хлопчик-дівчинка-хлопчик-дівчинка» і давайте танцювати українську ламбаду», – закликав Юрко Журавель, після чого на Замковій площі утворився доволі великий ланцюжок.

Читати ще: «Козацька Покрова у Княгининку»: танці, забави та гетьманська кухня. Фото

Насамкінець лучани під акомпанемент гурту заспівали «Червону руту», а одним із останніх треків став «Накурила баба журавля», після чого, подякувавши волинянам за прийом, рокери покинули сцену.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аууу Показати IP 14 Жовтня 2021 21:14
Заклади освіти хочуть закривати на карантин, а концерти можна,так?
море Показати IP 15 Жовтня 2021 08:38
отак плодиться коронавірус

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus