USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку вчили перетворювати старі речі на гарбузи. Фоторепортаж

20 Жовтня 2019 10:26
Традиційний суботній майстер-клас відбувся у книгарні «Є». Діти та дорослі, під керівництвом Ірини Сардак-Бондарук, створювали симпатичні текстильні гарбузики.

Заняття продовжує ідею творчого використання непотрібних речей, адже раніше діти компонували еко-блокноти та розмальовували опале листя.

Такі уроки, окрім практичних вмінь, дають розуміння того, що природу потрібно берегти, адже вона є нашою спільною домівкою.
Цього разу діти та дорослі вчилися створювати з непотрібного одягу декоративні гарбузи. Найкраще для цього підходять котонові речі теплих відтінків – червонясті, жовті, коричневі. Вони не лише відповідають кольорам справжніх гарбузів, але й створюють атмосферу домашнього тепла.
Учасники майстер-класу самостійно підготували заготовки для майбутніх прикрас. Для їхнього наповнення можна використовувати поліетиленові пакетики, пакувальну плівку, тирсу. За тим, закріпивши верхню та нижню частини гарбузика мотузкою та клеєм, майстриня показала, як відтворити фактурну поверхню господаря городу.
На завершення Ірина Сардак-Бондарук поділилася секретом створення особливої частини прикраси – закрученого гарбузового хвостика. Це й стало домашнім завданням для учасників заняття. То ж виявляти фантазію вони будуть вдома – головне, як зазначила майстриня, потрібно запитати батьків – щоб хороші речі не постраждали.
Фото Олександра Дурманенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2019 13:46
Супер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus