USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вдруге звільнили скандального поліцейського, який дебоширив у Луцьку

24 Листопада 2017 08:15
Скандально відомого поліцейського з Луцька Олександра Волошина, який обіймав посаду заступника начальника Управління захисту економіки ДЗЕ Головного управління Національної поліції у Рівненській області, знову звільнили. Олександр Волошин каже, що стажується на адвоката і поки що не вирішив чи оскаржуватиме наказ про звільнення.

Про це повідомляє 4 влада.

Нагадаємо, до кінця березня 2016 року Олександр Волошин обіймав посаду заступника начальника Управління захисту економіки ДЗЕ Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, будучи заступником начальника управління захисту економіки ДЗЕ Головного управління Національної поліції у Рівненській області, Волошин у лютому 2016 року був затриманий луцькими патрульними за хуліганство. У квітні того ж року Волошин став учасником бійки, яку припинили активісти ГШР «Самооборона Волині» та Державної служби охорони біля бару «Оболонь» у Луцьку.

На початку квітня суддя Луцького міськрайонного суду Андрій Сівчук не побачив хуліганських дій з боку поліцейського під час його затримання у центрі Луцька, а вже через кілька днів Олександра Волошина затримали вдруге, за підозрою в хуліганстві і непокорі поліції поблизу іншого луцького бару.

Але 4 жовтня 2017 року Волинський окружний суд поновив на посаді поліцейського і зобов’язав виплатити йому всю зарплату за вимушений прогул.

Проте Олександр Волошин на роботі не з’явився. І ось сьогодні отримав листа про те, що 14 листопада 2017 року поліція зібрала всі матеріали, які підтверджують, що з 25 жовтня по цей час він не вийшов на роботу, чим грубо порушив службову дисципліну.

Поліцейського звільнили з виплатою компенсації за невикористану 25-денну відпустку.

На запитання, то чому ж Олександр Волошин не вийшов на роботу, він відповів, що відправив в УЗЕ документи із заявою надати йому декретну відпустку для догляду за дитиною до трьох років (другому сину 1,8 року).

Каже, що він отримує допомогу за догляд над дитиною, а його дружина працює.

«В мене є 30 днів з цього моменту, щоб осмислити як далі діяти. Оскаржувати чи ні цей наказ», – каже Олександр Волошин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus