USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суд поновив на посаді поліцейського Волошина

23 Жовтня 2017 21:51
Волинський окружний адміністративний суд поновив на посаді поліцейського Олександра Волошина.

Про це йдеться у постанові суду від 4 жовтня, повідомляє Волинь 24.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, будучи заступником начальника управління захисту економіки ДЗЕ Головного управління Національної поліції у Рівненській області, Волошин у лютому 2016 року був затриманий луцькими патрульними за хуліганство. У квітні того ж року Волошин став учасником бійки, яку припинили активісти ГШР «Самооборона Волині» та Державної служби охорони біля бару «Оболонь» у Луцьку.

У рішенні суду йдеться про те, що членами атестаційної комісії були представники громадськості, щодо яких відсутні відомості про їх репутацію, вік, освіту, професійні та моральні якості, а відтак і про здатність об'єктивно та з професійної точки зору оцінити службову діяльність поліцейських.

Окрім того, Олександр Волошин перебував на стаціонарному лікуванні в ЦМЛ Рівного, тому «протиправно був позбавлений права взяти участь у засіданні атестаційної комісії та проходженні співбесіди з її членами».

Тож суд визнав рішення Центральної атестаційної комісії протиправним і поновив Олександра Волошина на посаді заступника начальника управління захисту економіки у Рівненській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 23 Жовтня 2017 23:46
"Падсудімий, ваше паслєднєє слово" "Мілліон" "Так ві віновни ілі нет" "Нет" "Ну, что ж, на нет і суда нет"
Таки Да Показати IP 24 Жовтня 2017 10:08
Самий ,,чесний і гуманний" український суд,,,і судді міліонери!
Дмитро Показати IP 24 Жовтня 2017 12:09
Красава, ще раз доказав, система..................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus