USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поліція в Луцьку затримала колегу-високопосадовця з Рівного. ОНОВЛЕНО

22 Лютого 2016 10:14
Працівник столичної академії МВС через хуліганство потрапив у поліцію в Луцьку.

У Луцьку стався інцидент, під час якого поліцейські за підтримки громадських активістів затримали за хуліганство Олександра Волошина, який стверджував, що працює в академії МВС у Києві, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Інцидент трапився в ніч з 21 на 22 лютого.

Олександр Волошин з групою чоловіків відпочивав у центрі міста. Поліцейські затримали одного з них. Коли Волошин почав поводити себе провокативно, поліція та активісти “Самооборони” привезли його в міськвідділ.

Там він відмовився від будь-якого спілкування з правоохоронцями. Крім того погрожував поліції та активістам. Згодом його відпустили.

Виявилося, що він не даремно так поводився. Олександр Волошин працює на посаді заступника начальника управління захисту економіки ДЗЕ у Рівненській області. Нині цей посадовець, як і його начальник, мають проходити атестацію, однак за дивним збігом обставин обоє пішли на лікарняний.

Про інцидент у Луцьку в Facebook раніше написав активіст Олександр Ніколайчук. Він розповів, що інцидент трапився поблизу кафе “Базилік”.

ГШР "Самооборони Волині" повідомляє.Ось такий кадр 21-02-2016 завітав до нас по хуліганці.Грозився з друзями шо нам вс...

Опубликовано Олександром Ніколайчуком 21 февраля 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
123 Показати IP 22 Лютого 2016 10:24
А піймати серійного грабіжника слабо, чи про вчинення дрібного правопорушення треба волати на весь світ, проффесионалі.
Анонім до 123 Показати IP 22 Лютого 2016 11:02
Так волають же не поліцейські,а активісти.
321 до Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 08:36
а як працювали колишні проффесіонали, віидно по тому як вони читали статтю
Оксана до 123 Показати IP 22 Лютого 2016 11:14
Треба ловити всіх і серійних вбивць і проффесорів, які вчинють хуліганство.
Анонім Показати IP 22 Лютого 2016 10:54
Ну й почудив і що?В Києві теж вчора чудили,вікна вибивали.Чому ж ви,активістии,не поїхали на допомогу поліції в Київ? Чому ж ви,такі собі ,,хлопчики-помагайли,,в АТО не поїдете на виклик? Скільки можна?Кожен має займатися своєю справою.Ви б краще своїм дружинам по господарству допомогли,в дітей уроки перевірили.Городи почнуться,йдіть оріть,сійте.
Анонім Показати IP 22 Лютого 2016 11:01
В якій країні Європи поліція викликає на допомогу цивільне населення?Наша поліція неспроможна сама вирішити свої питання?Звільняти і набирати нових. Подібні дії активістів тільки тільки принижують державу.Хватить піаритися і набивати собі ціну.Якщо такі мудрі і всесильні,то вступайте до лав поліції і побачимо чого ви варті на офіційній службі.
не бандит до Анонім Показати IP 22 Лютого 2016 14:39
така поліція-подарунок професійним злочинцям. побільше набирайте "секретуток" і систадмінів бувших-бандити вам вдячні будуть.
опа Показати IP 22 Лютого 2016 11:30
І це б*дло буде когось атестувати та роботі вчити(((
Василь до опа Показати IP 22 Лютого 2016 12:00
Буде, буде... А ви впевнені що то не була перевірка роботи понтів? Завтра почуєте нову версію. А взагалі дякуйте понтам за те що не вбивають на місці - можуть же й авторучку з пістолетом переплутати.
Славко Показати IP 22 Лютого 2016 11:58
Тож нові поліцейські усі з такими замашками це ж молодняк середини 90-х які вбивають як у києві можуть хильнути і прийти на роботу як у луцьку а ми маємо таким смаркачам довіряти свою безпеку просто в даній ситуації волошин виявився по ту сторону барикад а поліція ніби при виконанні шалених обовязків
Кейт Показати IP 22 Лютого 2016 15:20
Супер успехи. А че не трубите про вчерашнюю остановку служебного автомобиля Камри гос ном 0071 в 22.19 21.02. на улице сенаторки Левчинськой, который заехал под кирпич. Чем закончилось?
Анонім до Кейт Показати IP 23 Лютого 2016 08:47
Да не сім бо це службова Тойота чорного кліру голови апеляційного суду
Сераховичі до опа Показати IP 22 Лютого 2016 15:35
і на жаль такий він не один і не тільки в ментовській академіі!
Громадянин Кейн до Сераховичі до опа Показати IP 24 Лютого 2016 00:06
Говорячи про "ментовську академію" не забувайте про велику клькість правоохоронців, яких вона виховала за усі ці роки, скільки міліціонерів загинуло, забезпечуючи безпеку україського народу, а скільки служить, охороняючи наш спокій!!! Врешті-решт, авторитет академія не просто заслужила, а вистраждала, поклавши на алтар під назвою "служіння народу" найкращих синів - справжніх захисників України, які загинули при виконанні службових обов'язків, тому ніхто не має права плюндрувати репутацію Національної академї внутрішніх справ!!!! Автору статті та виданню РАДЖУ перевіряти достовірність отриманої інформації, особливо Інтернет-виданням, оскільки відповідно до чинного законодавства ст. 277 ЦКУ особа, яка поширила таку інформацію зобов'язана спростувати її. Постанова ПВСУ «Про судову практику у справах про захист гідності та честі фізичної особи, а також ділової репутації фізичної та юридичної особи», п. 12 передбачає, що у разі поширення оспорюваної інформації в мережі Інтернет автору відповідного інформаційного матеріалу, та власнику веб-сайта, слід негайно спростувати викладений матеріал.
лучанин Показати IP 22 Лютого 2016 15:44
Цікаво, а скільки літрів пального витратили за час існування в Луцьку і який процент розкриття в них злочинів, тільки чесно, чи давали так працювати старим кадрам.
Лучанин Показати IP 22 Лютого 2016 16:34
Хахаха.....і це ви за хуліганку таку бучу роздули. Краще б паліїв машин шукали і всяких інших "мразєй". Я думаю якби це був не працівник академії МВС, а простий перехожий. То навіть не було б цієї теми ПОЛЮБОМУ. І я ВПЕВНЕНИЙ що все було не так. Зробили з мухи слона. Я думаю він все прекрасно знав що робив. І що БОЄЦЬ ІРИНА в міськвідділі. 100% була СВІДКОМ ТОГО ЧОГО НЕ БАЧИЛА ))))
Вітос Показати IP 22 Лютого 2016 17:40
Краще б написали як ті поліцейські що не так давно були то таксістами, то продавцями в ларьку на Варшавці і т.д. стали "КОПАМИ". Дали ХАБАРЯ і все, ти вже ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ )))))) Тим більше більша половина не вміє їздити. Як людина яка в анкеті написала що водить ВІДМІННО, сіла за кермо і каже що Я НЕ ВМІЮ!!!!!! АУУУУУ ЛЮДИ!!!! "погрожував з другом розправою над сім’ями нашими…" БРЄЄЄЄД Та він вас загнав там полюбому...а ви крім як затримати нічого не можете. І все поїхали далі шукати "льогку дабичу"
Анонім Показати IP 23 Лютого 2016 08:50
Так в Луцьку вже 3 копа вигнали а нам сказали що тільки 2

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus