USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

У Луцьку відбудеться чемпіонат Європи з легкоатлетичних багатоборств

23 Лютого 2019 11:16
6-7 липня у Луцьку відбудеться Командний чемпіонат Європи з легкоатлетичних багатоборств. Це престижні змагання європейського рівня.

Два дні, 6 та 7 липня, у Луцьку змагатимуться спортсмени з 8 європейських збірних: України, Білорусі, Франції, Великої Британії, Швейцарії, Іспанії, Естонії та Нідерландів. Такий представницький турнір у місті проводитиметься вперше, йдеться на сайті міськради.

22 лютого у Луцьку відбулося засідання організаційного комітету. Обговорити основні напрямки підготовки до чемпіонату та його проведення зібралися радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Костянтин Петрочук, директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик та його заступник Катерина Шкльода, перший віце-президент Федерації легкої атлетики України, голова Федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк, начальник організаційного відділу Олена Барська, генеральний секретар секретаріату Федерації легкої атлетики України Михайло Медведь, представники Федерації легкої атлетики України.

Радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що це важлива подія для Луцька. За його словами, до нашого міста завітає багато гостей. Тож важливо гарно попрацювати, аби змагання відбулися на належному рівні. Тому члени організаційного комітету мають кілька місяців, аби все якнайкраще підготувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus