USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відбудеться Командний чемпіонат Європи з легкоатлетичних багатоборств

26 Жовтня 2018 16:28
Посадовці Луцької міської ради зустрілися з першим віце-президентом Федерації легкої атлетики України, головою Федерації легкої атлетики Волинської області Володимиром Рудюком та генеральним секретарем Федерації легкої атлетики України Михайлом Медведьом, аби обговорити проведення у Луцьку в липні 2019 року Командного чемпіонату Європи з легкоатлетичних багатоборств.

Про це повідомили на сайті міськради.

Секретар міської ради Григорій Пустовіт зауважив, що Луцьк має досвід проведення різноманітних заходів. Іноземні гості високо оцінювали організацію фестивалів та змагань.

Також він наголосив, що нині працюють над розвитком туристичного потенціалу міста. “Ми розпочинаємо реалізацію спільного з Любліном проекту у рамках програми транскордонного співробітництва “Польща-Білорусь-Україна” щодо реконструкції Вежі Чорторийських. Це буде ще одна атракція, цікава для туристів. У Луцьку є що показати гостям. Ще одним цікавим об'єктом став Музей сучасного мистецтва, який відкрила родина Корсаків”, - зазначив секретар міської ради.
За його словами, Луцьк активно розвивається і готовий приймати у себе спортивні події високого рівня.

Радник міського голови Ігор Поліщук додав, що це гарна нагода підняти престиж Луцька та його впізнаваність в Україні та за її межами. “Переконаний, що ми достойно приймемо змагання і такі заходи в майбутньому у Луцьку відбуватимуть ще не раз. Такого рівня змагання давно не проводились в Україні. У нас є гарний стадіон, який був реконструйований завдяки підтримці Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”. Він добре підходить для таких змагань”, - зазначив він.

Перший віце-президент Федерації легкої атлетики України, голова Федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк зауважив, що це вперше на Волині планують провести чемпіонат такого високого рівня. У попередні роки у Луцьку проводилися змагання з легкої атлетики, матчеві зустрічі, однак вони не мали такого представницького статусу. На його переконання, це буде цікава подія, на яку завітає багато відомих спортсменів з Європи.
Генеральний секретар Федерації легкої атлетики України Михайло Медведь зауважив, що такі змагання - дуже гарний іміджевий захід для Луцька. На них затівають представники європейських ЗМІ, які висвітлюватимуть не лише одні змагання, але й інші події. Про місто зможе дізнатися багато європейців. Він сподівається на гарну організацію заходу спільно з Луцькою міською радою.
Під час зустрічі секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт поставив свій підпис під угодою щодо організації проведення у Луцьку у 2019 році Командного чемпіонату Європи з легкоатлетичних багатоборств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus