USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Луцьку відбудеться концерт талановитого Арсена Мірзояна

10 Серпня 2023 15:17
Неподалік Луцька, у заміському комплексі Gosti, 19 серпня відбудеться концерт талановитого українського артиста Арсена Мірзояна.

Шанувальників чекає дві години шаленого драйву, справжньої чоловічої лірики, фантастичної атмосфери просто неба і найулюбленіших пісень.

«Сталевий голос України», а саме так називають Арсена Мірзояна, давно став символом мужності і романтизму на українській сцені. У своїх піснях співак відверто ділиться особистими історіями та надихає на любов, вчинки, справжність.

Його красивий тембр і чоловічий шарм не залишають байдужим нікого, глибокі і чесні пісні з чоловічим характером одразу западають у серце, а живі виступи не просто запам’ятовуються, а раз і назавжди полонять, даруючи відчуття приємного шоку і ейфорії.

Від самого початку, з 2014 року, Арсен їздить на фронт, підтримуючи наших воїнів. Його пісні «Моя країна», «Вальс Ірпінь», «Херсон» – це закарбовані почуття від побаченого і почутого в звільнених містах.

Квитки за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луч Показати IP 10 Серпня 2023 16:43
Шо опять))
Коля Показати IP 10 Серпня 2023 18:01
Давайте побільше шоу і концертів. Ніби в нас немає війни....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus