USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Якщо моя країна, то моя»: Арсен Мірзоян зворушив лучан до сліз і провів аукціон для ЗСУ. Фото

8 Березня 2023 12:25
Двогодинне шоу, сповнене улюбленими піснями, щирою лірикою, зворушливими моментами та винятковим драйвом, подарував лучанам один із найхаризматичніших співаків країни Арсен Мірзоян.

Виступ відбувся в розважальному центрі «Промінь» 7 березня.

Під час свого великого липневого концерту з нагоди 10-річчя на сцені та презентації альбому «Монархія» Арсен Мірзоян вразив лучан чесним акустичним звучанням. Нині ж співак приїхав зі своєю командою в повному складі.

Читати ще: «Два тижні не брав до рук гітару»: Мірзоян у Луцьку запросив на сцену Асафатова і поділився воєнними історіями. Фото

У весняній програмі музикант об’єднав усі свої найкращі хіти, а також нові композиції, написані після повномасштабного вторгнення.
«Вінні-Пух», «Бувай, малий», «Джеральдіна», «Поцілуй», «Ідіоти», «Не Магеллан», «Паперовий сніг», «Королева», «Моя країна», «Подружка» – на концерті прозвучали всі улюблені пісні Арсена Мірзояна та багато тих, які співак давно не виконував на сцені.
До сліз зворушили, своєю чергою, нові твори музиканта, зокрема «Вальс Ірпінь» та «Моя країна»:

«Без тебе мене не існує,

Якщо моя країна, то моя.

Ніхто, крім мене, мною не керує

І першим зброю брати вирішив не я,

Вирішив не я».


«Нові пісні написані на тематику тих подій, які відбуваються навколо. Повз них ти пройти не можеш. Ця історія закарбовується в піснях, як, наприклад, «Херсон 11/11». Це історія одного дня. А хочеться написати щось легеньке, про якусь романтику», – зазначив Арсен Мірзоян.
Концерт виконавця мав благодійну мету. Серед присутніх у залі розіграли пачку «Артемсолі» з лімітованої версії «Міць. Українська кам’яна», марки африканської країни із зображеннями Валерія Залужного та Володимира Зеленського, гітару з підписами захисників із Волині та прапор, який передали бійці з Бахмута.
Загалом на аукціоні вдалося виручити понад 50 тисяч гривень. Ці кошти спрямують на закупівлю кровоспинних для військовослужбовців, які боронять країну на Бахмутському напрямку.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus