USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку відбудеться забіг проти поліомієліту

16 Жовтня 2018 13:29
В рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби з поліомієлітом, 27 жовтня у Луцьку відбудеться забіг «За здорове майбутнє!» центральними вулицями міста Луцька (5км). Окрім забігу, на Театральному майдані відбудеться конкурс дитячих малюнків, перегляд 3D фільму, майстерклас «Числографіка» та виступи на тему вакцинації.

Детальніше можна дізнатися ТУТ.

Щороку 24 жовтня відзначають Всесвітній день боротьби з поліомієлітом. Тема запобігання поліомієліту є актуальною для України, оскільки вона досі в переліку країн, де зберігається ризик спалаху поліо через низький рівень охоплення щепленнями.

24 жовтня відбудуться лекції в Луцькому та Ківерцівському медичних коледжах. Також 24 жовтня у школах Луцька пройдуть уроки на тему «Всесвітній Поліо День».

Усіх, кому небайдужа безпека дітей і суспільства в цілому, просять долучитися до відзначення Всесвітнього дня боротьби з поліомієлітом, щоб сприяти вирішенню проблем з доступністю вакцини та роз’ясненню батькам важливості профілактичних щеплень від поліо.

До слова, нагадаємо, через велопробіг у центрі Луцька тимчасово перекриють рух транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 16 Жовтня 2018 15:45
Не забіги треба влаштовувати, а прибацаних мамаш "лікувати". Начитаються чи наслухаються всякої фігні (причому за немале бабло), і потім ходять як дурепи повторюють одне і те саме, що вже пройдено давно. То ім "заговор корпорацій", то їм "наука - зло", то їм ще якась біда. Там де є прививки - поліомієліту нема, от і все.
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2018 16:19
Побігайте проти насмарку.Для чого ця показуха сссрська?Дороги не забудьте перекрити,можливо допоможе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus