USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – міжнародний велопробіг

10 Червня 2014 10:37
У Луцьку вперше відбудеться загальноміська акція «Фізична культура і спорт – здоров’я нації» та міжнародний легкоатлетичний велопробіг «Дорога до свободи», повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Велопробіг відбудеться у неділю, 15 червня.

Заходи організовує Луцька міська рада спільно з Генеральним Консульством Республіки Польща в Луцьку.

Урочисте відкриття виставки заплановане о 14:00. Під час акції відбуватимуться показові виступи спортсменів позашкільних установ та спортивних клубів міста Луцька, вікторина знавців спорту, розіграш лотереї тощо.

О 15:45 - урочисте відкриття та старт міжнародного легкоатлетичного і велопробігу «Дорога до свободи» (старт – на Театральному майдані навпроти Центрального універмагу – пр-т Волі – вул. Шопена – пр-т Перемоги – вул. Винниченка – фініш на Театральному майдані навпроти Центрального універмагу).

О 16:40-17:00 будуть підбивати підсумки акції та нагороджувати учасників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Показати IP 18 Червня 2014 12:07
Дорогі друзі, які коримтають з такого чудового транспортного засобу як велосипед. Не може мене не тішити тенденції використання велосипедів в місті і кількість людей на них. Але є негативний момент з яким я стикнувся цими днями. А саме не дотримання елементарних засад руху. Дорогі велосипедисти, коли ви рихаєтесь в загальному потоці то на вас так як і на всіх інших учасників руху діють ПДР України, не забувайте про це. Пішохідні доріжки, це територія де завжди праві пішоходи, а червоний сигнал світлофора діє і для вас. І велике прохання пропускати пішоходів, а то за короткий проміжок часу я особисто стикнувся з системними порушеннями. А всіх організаторів велопробігів прошу проводити перед такими заходами невеликий інструктаж, щоб культура використання велосипедів в нас підвищувалась. А головне безпека учасників дорожнього руху. Не нехтуйте желетами з стловідбиваючими смужками і засобами захисту. Всім гарних поїздок і гарного настрою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus