USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбудеться з'їзд лісівників, який відвідає Порошенко

13 Березня 2019 13:05
У четвер, 14 березня, у Луцьку відбудеться ІІ етап IV з’їзду лісівників України, повідомили 13 березня на сайті Державного агентства лісових ресурсів України.

Під час другого етапу З’їзду лісівників України учасники розглянуть стан реалізації рішень першого етапу з’їду, обговорять подальші кроки та напрями розвитку лісового господарства України. Захід розпочнеться о 10:00 у Волинському облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, захід планує відвідати Петро Порошенко. У програмі його візиту запланована зустріч з представниками лісової галузі, яких, до слова, у якості адмінресурсу активно застосовували на виборах до волинських ОТГ. Приміром, в Тростянецькій ОТГ, де чимало кандидатів, які працюють в сфері лісового господарства, під тиском були змушені балотуватись від БПП «Солідарність». А місцевим жителям, напередодні виборів, активно підвозили дрова для господарств.

До слова, на заході будуть посилені заходи безпеки. Зокрема журналістів зобов'язали для попередньої акредитації на з'їзд лісівників надати копії паспорту та редакційного посвідчення.

Тим часом у центрі Луцька розпочалась підготовка до Всеукраїнського з'їзду лісівників. На Театральному майдані працює спецтехніка.

Клумбу навколо пам'ятника Лесі Українки прикрашають рослинами. Уже встановлені дерев'яні будиночки, де завтра торгуватимуть продукцією лісових господарств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Артем Показати IP 13 Березня 2019 13:34
Порошенко ховається за спинами ним же опущеними в лиці нульковича простими лісниками від простого народу на крові якого він зашов
демян Показати IP 13 Березня 2019 14:01
Взагалі, акредитація журналістів - для порядку. Так зведено в культурних людей. Так повинно бути.
Дмитро Показати IP 14 Березня 2019 20:53
Це жах... Так моє серце ще не розривалося... Аж для самих лісівників таке закатали: пів міста перекрито, скрізь затори, на 1 метр квадратний 8 поліцаїв, які самі у відкриту дозволяють собі порушувати закон, зокрема паління у громадських місцях, лайка і т.д., ще більше лісівників, які не відомо з чого вирішили що в їхню компетенцію входить можливість створювати перешкоди у вільному доступі до громадських місць осіб, які придбали квитки і планували відвідати виставу у драмтеатрі. А це було не що небудь, а 4 з'їзд лісівників. Абсурд. Приречення. Сором.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus