USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбулася хода з БРДМом з нагоди виведення військ з Афганістану

15 Лютого 2017 16:03
Колона військових і містян пройшлася центром міста до меморіального комплексу «Вічна Слава». Так віддали шану загиблим воїнам й нагадали лучанам про 28-му річницю виведення військ з Республіки Афганістан.

Урочисті заходи з нагоди 28-ої річниці виведення військ з Республіки Афганістан та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав розпочалися в Луцьку 15-го лютого у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Волиняни-учасники війни в Афганістані кажуть, що з-під куль повернулися додому справжніми українцями, тими людьми, між якими виникла міцна і непохитна дружба, у яких загострене відчуття справедливості та незгасаюча любов до Батьківщини.

Після концерту та нагороджень військових, учасники дійства поклали квіти до пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні - Загинули за єдність України» на Театральному майдані. Далі урочистості продовжилися ходою за маршрутом: Театральний майдан – вулиця Винниченка – проспект Василя Мойсея - меморіальний комплекс «Вічна Слава», де поклали квіти до пам’ятника «Волинські Герої Небесної Сотні» й стели загиблим воїнам-афганцям.

Після завершення дійств учасників ходи пригостили військовою кашою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
XXX Показати IP 15 Лютого 2017 16:42
Це не БТР, це БРДМ!!!!
Анонім Показати IP 15 Лютого 2017 17:46
А до своїх загиблих батьків і дідусів так і нічого не поклали.......
51 омбр(розформ) Показати IP 15 Лютого 2017 23:28
Пропоную поміняти лозунг ветерани не з народом на лозунг ВЕТЕРАНИ з ВЛАДОЮ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus