USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відбувся чемпіонат з кікбоксингу

11 Травня 2019 17:24
Чемпіонат ДЮСШ № 2 з кікбоксингу завершився. Відкриття відбулося вчора, 10-го травня, а фінальні двобої пройшли сьогодні в СОК «АдреналінСіті».


Участь у змаганнях взяли близько сотні спортсменів віком 10 років і старші. Приїхали бійці зі Львова, Рівного та Волинської області.

«Такі змагання створені для того, щоб у спортсменів була бойова практика, щоб діти мали мотивацію далі тренуватися, щоб бачили результат і щоб не розслаблялися на літніх канікулах», – розповідає організатор Андрій Подвальний.

Серед тих, хто змагається – ківерчанин Богдан Денисюк.

«Я студент, навчаюсь на вчителя фізичного виховання, саме тому спорт – моє захоплення. Завдяки цьому, я укріпляю свій моральний дух і здобуваю натхнення», – поділився враженнями хлопець.
Зі Львова приїхало 6 спортсменів та тренер збірної області з кікбоксингу Денис Ненчук.

«Серед моїх хлопців є досвідчені бійці і ті, хто вперше пробує себе в цьому виді спорту. Участь у таких змаганнях важлива для професійного розвитку спортсмена і для популяризації спорту. Тим паче, що зараз діти багато сидять з телефонами, не хочуть займатися, а ми даємо альтернативу, всебічно їх залучаємо до занять, щоб розвивалися у будь-якому спорті, не лише в кікбоксингу», – наголошує тренер.

Змагання відбувалися у трьох розділах: фул-контакт, лоу-кік і лайт-контакт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus