USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відбувся черговий літній турнір з баскетболу

17 Серпня 2022 13:33
Минулими вихідними у Луцьку відбувся черговий турнір з баскетболу 3 х 3 Lutsk Open Four. У змаганнях взяли участь понад 20 команд.

Такі турніри є популярними серед дітей, адже, окрім спортивного азарту, переможці отримують гарні подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Уже вчетверте за цей літній сезон Федерація баскетболу Луцька організовує для дітей та молоді баскетбольний турнір 3 х 3. І кожного разу долучаються все нові команди.

Аби охопити більшу кількість учасників, організатори проводять змагання у трьох вікових категоріях – Ю-12, Ю-16 і старші.

«Загалом від початку війни це у нас вже восьмий турнір – четвертий з літнього кубка 3 х 3. Приємно, що традиційно у нас багато учасників», – коментує віце-президент федерації баскетболу Луцька Дмитро Чайковський.
Відразу після відкриття команди розпочали запеклі поєдинки на обох половинах спортивного майданчика обласної ДСЮШ. Перша гра у наймолодшій віковій категорії завершилась перемогою команди «Айфончики». Лише за хвилину до завершення ігрового часу їм вдалося з нічийного рахунку заробити три переможні очки і здолати суперника з «Евересту».

Практично усю гру баскетболісти «Евересту» йшли попереду, але вкінці не зуміли утримати перевагу і програли з рахунком 8:11.

Цікава й запекла боротьба тривала і в старших групах, де на майданчику змагалися практично рівносильні суперники. Лише наприкінці гри вдалося переломити хід поєдинку гравцям команди SVEN у протистоянні з «Полком Азов». Проблема з попаданням дальніх кидків, які дали б змогу краще відірватись у рахунку, спостерігалась в обох командах. Впродовж матчу вони утримували практично рівний рахунок. І лише на останніх секундах перемогу виборола команда SVEN.

Від трьох до п'яти поєдинків провела кожна команда, і в підсумку сильнішими в групі Ю-12 стала команда «Еверест», у групі Ю-16 перемогу вибороли гравці NWA, а серед найстарших баскетболістів очолили рейтингову таблицю «Апасні єноти».

І хоча нагороди отримали найкращі, проте кожен спортсмен дістав величезний заряд позитивних емоцій.

Щоразу підтримує різні спортивні заходи у Луцьку Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». І гарні спортивні подарунки від Фонду є хорошим стимулом для дітей.

«Підтримувати талановиту молодь, їхню спортивну кар'єру дуже важливо для Фонду. Бачимо, що ці старання немарні, тому що баскетбол в нашому місті прогресує – наша місцева команда вийшла у прем'єр-лігу, ми пишаємося нею. Дуже приємно, що все більше молоді долучається до спорту, зокрема й до баскетболу. Бажаємо всім нашим спортсменам перемог професійних, а нашій державі – такої очікуваної перемоги у важкому історичному протистоянні з ворогом», – зазначила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus