USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Честь школи відстоювали батьки і вчителі: у Луцьку відбувся волейбольний турнір на призи Фонду Ігоря Палиці

26 Березня 2021 13:52
Упродовж трьох днів команди вчителів та батьків з луцьких шкіл виборювали першість у п’ятому волейбольному турнірі на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

А 24 березня відбулись фінальні ігри на базі Луцького навчально-виховного комплексу №26. Хто цього разу виборов перемогу – у сюжеті телеканалу «Аверс».

Останні п’ять років у Луцьку відбувається традиційний волейбольний турнір серед закладів загальної середньої освіти, де вчителі з батьками змагаються за престиж та спортивні трофеї для своєї школи. Цього разу у турнірі взяли участь 14 команд.
Після групових та чвертьфінальних поєдинків у лідери вийшли чотири команди – збірні навчально-виховних комплексів №9 та №26 і гімназій №14 та №18. Такий підсумок точно повторив сюжет минулорічного турніру та підтвердив їхній статус найсильніших.
За підсумками змагань призові місця розподілилися наступним чином:

1 місце – НВК №26;

2 місце – НВК №9;

3 місце – гімназія №14;

4 місце – гімназія №18.

Визначили також і кращих гравців команд:

НВК №26 – Володимир Лисобей та Андрій Осадчук;

НВК №9 – Юліанна Андрійчук та Оксана Горєлова;

гімназія №14 – Валерій Косинський та Павло Дем’янський;

гімназія №18 – Павло Копитюк та Леонід Годик.
Гарні емоції після ігор підкріпили чудовими спортивними нагородами. Усі команди-учасниці отримали на згадку про турнір волейбольні м’ячі із брендуванням Фонду «Тільки разом». Кращих гравців команд також нагородили спортивними трофеями від Фонду. Призери ж отримали кубки, медалі, м’ячі та грамоти.
Як наголосила заступниця голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, Фонд уже десятий рік поспіль опікується різними спортивними заходами як серед дітей та молоді, так і серед дорослих, аби активно розвивати спорт у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus