USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відбувся клубний турнір Junior Futsal Cup на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

17 Серпня 2020 14:19
Переможцем ll клубного турніру з футзалу серед дітей Junior Futsal Cup на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» стала команда «Олімпія», друге місце посіла команда «Юніор Мідас», третє місце – «Любарт», четверте місце – «Універсал».

Як повідомили у пресслужбі Фонду, змагання відбувалися протягом двох днів, 14 і 15 серпня, на майданчику луцької ЗОШ №25. Змагалися чотири вікові групи. Футболісти кожної вікової групи отримали медалі, а кращі гравці команди були відзначені статуетками. Команди-переможці отримали кубки.

«Нарешті ми маємо змогу проводити такі спортивні заходи. Тому що турніри на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» очікують всі. Вони завжди відбуваються з гарним настроєм і з гарними нагородами, подарунками», – розповідає заступниця голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода. – Зголосилося дуже багато команд, однак через карантинні обмеження ми не можемо приймати більш як чотири команди в одній віковій групі. Сподіваюсь, що скоро все налагодиться і ми зможемо проводити повноцінні змагання».
Кращі гравці турніру

U7

«Олімпія» – Романюк Нестор
«Юніор Мідас» – Довгорук Стас
«Універсал»– Солодуха Денис
«Любарт»– Гапонюк Артем

U9
«Олімпія» – Тімух Богдан
«Юніор Мідас» –Матящук Арсен
«Універсал»– Комар Нестор
«Любарт» – Климчук Максим

U11
«Олімпія» – Гресик Назар
«Юніор Мідас» – Вишневський Ілля
«Універсал» – Гуртовий Дмитро
«Любарт» – Орел Стас

U13
«Олімпія» – Неділенько Максим
«Юніор Мідас» – Пікула Юрій
«Універсал»– Дмитрук Артем
«Любарт»– Гайдучик Макс
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus