USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для юних лучан – фестиваль спорту

7 Червня 2021 14:34
Десять років минає з часу заснування Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», основною метою якого є розвиток міста Луцька, підтримка обдарованих дітей, освітніх та спортивних проектів, людей з особливими потребами, медичної галузі й багато іншого.

І цю ювілейну дату Фонд відзначає проведенням різноманітних спортивно-масових та культурно-мистецьких заходів, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

До Міжнародного дня захисту дітей Фонд Ігоря Палиці спільно з Луцьким центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» влаштували для юних мешканців міста Фестиваль спорту.

Ніщо так не говорить про результати діяльності, як конкретні приклади. І за десять років Фонд реалізував чимало проектів не лише у Луцьку та на Волині, а й в Україні.
«Важко навіть осягнути той обсяг роботи, яку за ці десять років здійснив Фонд, адже реалізовано тисячі проектів, – розповідає заступниця голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода. – Як колись сказав Ігор Петрович, Фонд працює з добром у серці, з любов’ю до людей».

Близько сотні дітей зібрались 4 червня на багатофункціональному спортивному майданчику поблизу Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, де вирувало свято спорту та здорового способу життя. На фестиваль прийшли не лише діти, а й родини.

Організатори подбали, аби всі діти були активно задіяні. Для старших влаштували змагання з волейболу та стрітболу, а молодші були в захваті від цікавих естафет.

Упродовж року Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організовує чимало заходів для дітей, а під час канікул їх ще більше, аби діти могли активно і цікаво проводити час.

Приємним доповненням до веселого свята спорту стали сувеніри, медалі та солодощі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus