USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відкриють центр для дітей з особливими потребами

10 Листопада 2017 17:36
Інклюзивно-ресурсний центр для дітей з особливими потребами діятиме з 1 вересня 2018 року в обласному центрі Волині. Центр створять шляхом реорганізації міської медико-психологічної консультації.

Про це йшлося 10 листопада під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Зі слів начальника управління освіти Зіновії Лещенко, у Луцьку буде функціонувати інклюзивно-ресурсний центр для дітей з особливими потребами, організований шляхом реорганізації міської медико-психологічної консультації.

Зіновія Лещенко пояснила, що центр створюється з метою професійного супроводу та вивчення проблем дітей, що мають особливі освітні потреби. В майбутньому у Луцьку має бути три таких інклюзивних центри, але наразі для цього немає приміщень.

«Згідно з законодавством, ми мали розробити документацію інклюзивно-ресурсного центру за два місяці, і ми «вписуємося». Наразі продумали приміщення у КЗ «Будинок вчителя» на першому поверсі, але мусимо його підготувати. Згідно з законом про освіту, центр функціонуватиме з 1 вересня», - зазначила посадовиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus