USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відкрили новий мультифункціональний спортивний майданчик. Фото

16 Липня 2020 21:19
Спорт та здоровий спосіб життя віддавна були запорукою довголіття, вчили досягати успіху та долати будь-які перешкоди. Ось і сьогодні міська влада турбується про те, аби зайняття спортом стали нормою для лучан. Адже здоров’я та особистий успіх кожного мешканця Луцька підвищує престиж міста, забезпечує його щасливе майбутнє, йдеться на сайті Луцькради.

Одним із таких внесків у спортивний побут лучан став новий мультифункціональний спортивний майданчик на вулиці Глушець. Сьогодні на його урочисте відкриття завітали перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Костянтин Петрочук, заступник міського голови Ірина Чебелюк та радник міського голови Ігор Поліщук.

Майданчик облаштований з використанням поліуретанового покриття та застовуватиметься в таких видах спорту, як бадмінтон, волейбол, баскетбол класичний та 3х3. Його вартість склала понад 1 млн грн.
«Два роки тому на цьому місці були хащі, смітник, залишки старого асфальту. Я хочу подякувати тим, хто долучився до облаштування спортивного майданчику, та хочу побажати, щоб тут завжди вирував рух, відбувалися спортивні події, щоб він був зайнятий з ранку до вечора та користувався популярністю у лучан, щоб тут покращували свої професійні навички спортсмени, займалися діти. Ми пропагуємо та розвиваємо спорт у нашому місті, будуємо схожі майданчики у дворах: на разі готово вже десять, до кінця року облаштуємо ще чотири», - привітав присутніх Ігор Поліщук.
Цього дня на спортивному майданчику були присутні як професійні спортсмени, так і початківці. Не зважаючи на це, посадовці Луцької міської ради на своєму прикладі вирішили довести, що спорт – це заняття для кожного, зігравши у баскетбол із професіоналами з команди «Старий Луцьк».
Потому свою вправність у волейболі глядачам продемонстрували команди КДЮСШ та «BEREGYNYA», а також гравці в бадмінтон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Прораб Показати IP 17 Липня 2020 09:07
Ще було б добре облаштувати туалети та роздягальні ,розумію що душові кабіни це вже не реально.
Іра Показати IP 17 Липня 2020 18:42
Кльово! Дякуємо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus