USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку – відкриті змагання серед дзюдоїстів. Фото

20 Квітня 2024 19:21
У луцькій спортшколі «Динамо-Прайд» відбулися змагання з дзюдо серед юнаків та дівчат 2011–2016 років народження. До участі долучилися понад 300 спортсменів. Турнір із японського бойового мистецтва проводять кілька років поспіль.

Відкриту першість організувано КЗ «Волинська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з видів боротьби», підтримку надав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Щоразу на турнірах у «Динамо-Прайд» збираються дзюдоїсти з багатьох населених пунктів. Цього разу географія також широка – брали участь діти з Луцька, Рівного, Ківерців, Шацька, Ковеля, Володимира, Павлівки, Любешева та Підгайців. Хлопці й дівчата змагалися в трьох вікових категоріях.
Читати ще: З нагоди Всесвітнього дня дзюдо в Луцьку змагаються майже 250 спортсменів. Фото

Директор КЗ «ВОДЮСШ із видів боротьби» Віталій Терешкевич відзначив, що дзюдо має неабияку популярність у дітей, а в Луцьку часто проводять відкриті змагання.

«Сьогоднішні змагання для дітей 2011-2016 років народження є традиційними. Ми зібрали понад 300 дітей у трьох вікових групах. З кожним роком кількість спортсменів усе збільшується», – акцентував Віталій Терешкевич та вручив подяки партнерам турніру.
Читати ще: У Луцьку на різдвяному турнірі змагаються понад 200 дзюдоїстів. Фото

Як зауважила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, українські діти в нинішній важкий час заслуговують захопливого дитинства, тому потрібно влаштовувати їм приємні моменти.

«Діти, які зібралися на змаганнях, – наша гордість. Їм подобається спорт, тому наше завдання – підтримати їх у починаннях. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» радо долучився до змагань, адже бачимо жагу та завзятість дітей під час виступів. Важливо сприяти будь-якому дитячому захопленню, адже наші діти того заслуговують», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: Козацький турнір «Однотан» зібрав у Луцьку понад 180 учасників. Фото

Від ранку й до обіду на татамі змагалися молодші дзюдоїсти, після чого найкращі отримали пам’ятні нагороди. Пообіді в боротьбу вступили учасники старшої категорії. На них теж чекали відзнаки.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus