USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відкривають другу соціальну їдальню для переселенців

25 Березня 2022 20:27
Через великий попит на гарячі обіди в Луцьку відкривають другу соціальну їдальню для переселенців.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук під час вечірнього звернення.

Також мер розповів, що у зв’язку з евакуацією серверного обладнання ТОВ «Сіті Кард Систем» з території, де відбуваються активні бойові дії, з 25 до 27 березня буде тимчасово недоступна оплата вартості проїзду в міському транспорті за допомогою банківських карток.

Читати ще: Мер Луцька - про ремонт доріг та соціальну їдальню від Фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом»

Крім того, Ігор Поліщук повідомив, що Луцьк отримав автобус-амбулаторію від польських партнерів для надання мобільної медичної допомоги переселенцям. У разі утворення черг на кордонах автобус використовуватимуть і як місце для обігріву.
Перша соціальна їдальня для переселенців днями запрацювала в Луцьку. Документи на гарячі обіди отримали вже 733 особи.

Для того, щоб скористатися цією послугою, вимушеним переселенцям необхідно взяти відповідні документи у департаменті соцполітики міської ради за адресою пр. Волі, 4а. Телефон для довідок: (0332)281000.

Як повідомляли, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» одним із перших на Волині став місцем, де допомагають вимушеним переселенцям з міст та сіл нашої країни, де відбуваються бойові дії. Фонд допомагає переселенцям знайти житло, а також намагається забезпечити людей їжею та одягом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus