USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відремонтують кілька дворів. Де саме

18 Березня 2023 16:35
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив низку тендерів на ремонти прибудинкових територій на вулицях Стрілецькій, Ветеранів, Привокзальній, проспектах Перемоги та Президента Грушевського.

Торги тривають на сайті державних закупівель. Пропозиції від учасників приймають до 23 березня. Аукціони розпочнуться днем пізніше, 24 березня.

Ідеться про наступні тендери:

- на поточний ремонт прибудинкової території на проспекті Президента Грушевського, 22 очікуваною вартістю 1,28 мільйона гривень;

- на капітальний ремонт прибудинкових територій на проспекті Перемоги, 23, 25, 25а – вулиці Привокзальній, 2 (очікувана вартість – 6,22 мільйона гривень);

- на капітальний ремонт проїзду до будинків №1, 3 із вулиці Ветеранів очікуваною вартістю 10,34 мільйона гривень;

- на поточний ремонт прибудинкової території на вулиці Стрілецькій, 8 (вартість – 1,27 мільйона гривень).

Усі роботи, окрім ремонту на проспекті Перемоги – вулиці Привокзальній, планують закінчити до 15 серпня цього року. Роботи на Перемоги–Привокзальній заплановано завершити до 31 грудня 2024 року.

Відповідні до технічної специфікації, на проспекті Президента Грушевського, 22 мають зробити наступне: розламування асфальтобетонного покриття, перекладання горловин оглядових колодязiв, видалення сухостійних, аварійних та фаутних дерев, корчування пнів, улаштування нового дорожнього одягу та тротуару з бруківки, встановлення водовідливу.

Гарантія на ремонт становитиме три роки.

Поточний ремонт прибудинкової території на вулиці Стрілецькій, 8 включатиме розламування асфальтобетонного покриття, перекладання горловин оглядових колодязiв, улаштування дорожнього одягу та тротуару з бруківки, ремонт зливової каналізації.

Гарантійний термін на виконані роботи також буде складати три роки.

Капітальний ремонт проїзду до будинків №1, 3 з вулиці Ветеранів передбачатиме наступні роботи: видалення сухостійних, аварійних та фаутних дерев, вирізання кущів, корчування пнів, розбирання старого покриття, облаштування нового дорожнього одягу з гарячих щільних асфальтобетонних сумішей, улаштування тротуарів із бруківки, укріплення площ біля бордюрів, облаштування пандусів, водовідведення та відмостки біля будинків, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування дощоприймального та оглядового колодязів, заміна зовнішнього освітлення.

Гарантія на ремонт – вісім років.

Технічна специфікація ремонту прибудинкових територій на проспекті Перемоги, 23, 25, 25а – вулиці Привокзальній, 2 у Луцьку передбачає видалення сухостійних, аварійних та фаутних дерев, корчування пнів, розламування старого покриття, улаштування проїзду та тротуарів із бруківки, встановлення дорожніх знаків, улаштування горизонтальної дорожньої розмітки, реконструкцію зовнішнього освітлення та облаштування дитячого майданчика.

Гарантійний термін на ці роботи становитиме вісім років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 18 Березня 2023 19:42
а засрані вулиці коли?
Лучанин . Показати IP 19 Березня 2023 07:48
Коли вже відремонтують двір біля будинку по Ковельський 6а. З 1974 року асфальт потрісканий, розбитий, ямки. Важко особливо в дощову погоду пройти в будинок, якої сторони не заходь .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus