USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку відремонтують низку занедбаних спортмайданчиків

8 Вересня 2020 13:21
В обласному центрі Волині планують відремонтувати кілька спортивних майданчиків, які перебувають у занедбаному стані.

Про це йшлося 8 вересня під час засідання постійної комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Володимир Захожий розповів, що у зв’язку зі зверненнями громадян щодо відсутності спортивної інфраструктури в мікрорайонах Луцька, а також щодо неналежного стану наявних спортивних об’єктів, які потребують капітального ремонту, запропоновано внести зміни до рішення міської ради Про погодження переліку спортивних об’єктів, які потребують модернізації та капітального ремонту, будівництва за місцем проживання та у місцях масового відпочинку громадян у місті Луцьку.

«Є п’ять таких об’єктів на вулицях Сагайдачного, 29, Привокзальній, 4, Рівненській, 111, Конякіна, 37а та проспекті Волі, 7, 9», – сказав Володимир Захожий і додав, що в місті нараховується ще безліч занедбаних спортивних майданчиків, які потребують капітального ремонту.

Він зазначив, що раніше будівництво та модернізація спортивних майданчиків здійснювалися на умовах співфінансування з мешканцями, однак нові спортивні майданчики, облаштовані цього року на проспектах Молоді, Соборності, вулицях Гордіюк, Володимирській, робили лише за кошти міського бюджету.

Депутатка Анна Мовяк зазначила, що в переліку не вистачає аварійного майданчика на вулиці Кравчука, 26б.

«Спортивний майданчик потребує заміни огорожі та ремонту асфальтного покриття. Він знаходиться у вкрай аварійному стані», – наголосила Анна Мовяк і запропонувала додати його в перелік об’єктів, які потребують модернізації.

Депутатка Алла Надточій звернула увагу, що в аварійному стані теж знаходиться спортивний майданчик на проспекті Молоді, 13.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Славік Показати IP 8 Вересня 2020 14:16
А на Волі, 41, що, забули?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus