USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відзначили 29-ту річницю створення військової частини 1141 Нацгвардії

2 Червня 2023 21:59
У Палаці культури Луцька відбувся урочистий захід із нагоди 29-ї річниці створення військової частини 1141 Національної гвардії України. За майже три десятиліття свого існування це військове формування з правоохоронними функціями виконувало різні завдання, в тому числі у зоні проведення АТО в 2014-му та 2015-му роках.

Після почату повномасштабного вторгнення російської федерації військовослужбовці НГУ на Волині забезпечують виконання заходів воєнного стану, здійснюють охорону важливих об’єктів та перебувають у постійній бойовій готовності. Про це повідомили в Луцькій міській раді.
Привітати нацгвардійців прийшли представники інших військових формувань, з якими пліч-о-пліч співпрацює Нацгвардія, а також керівники органів влади. Насамперед присутні вшанували пам’ять тих, хто загинув, захищаючи Україну від окупантів.
З річницею створення частини 1141 військовослужбовців привітав секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко. Від імені Луцького міського голови Ігоря Поліщука та депутатів міської ради він подякував їм за спокій у громаді, запевнив у постійній підтримці, побажав якнайшвидшої перемоги і вручив кращим нацгвардійцям відзнаки Луцької міської ради.
З привітальним словом до присутніх також звернулися заступник голови ОВА Юрій Гупало, заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт, митрополит Луцький і Волинський Михаїл. З нагоди 29-ї річниці заснування підрозділу багато військовослужбовців офіцерського та солдатського складу Національної гвардії отримали грамоти та подяки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus