USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відзначили найкращих працівників соціальної сфери

1 Листопада 2018 14:57
Шану тим, хто вкладає часточку душі в роботу з незахищеними верствами населення, віддавали у Луцьку, відзначаючи День працівника соціальної сфери.

Урочистості з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери України відбулися 1 листопада у Палаці культури міста Луцька.

Директор департаменту соціальної політики міськради Вікторія Майборода зазначила, що щодення робота соціальних працівників пов’язана з турботою про людей, цій роботі вони завжди віддають часточку серця, адже в скрутну хвилину люди очікують допомоги від працівників соціальної сфери. Зважаючи на ситуацію в державі, вони повинні стояти пліч-о-пліч біля тих, хто потребує підтримки, надавати їм якомога більше інформації та допомоги. Багато допомоги незахищеним верствам населення нині надають з міського бюджету. Працівники соціальної сфери це ті, хто стоїть між тим, що дає держава та місто і населенням. Директор департаменту побажала, щоб у цей день загадали про соціальних працівників, робота яких не завжди помітна.


Під час урочистостей згадували слова Івана Франка про те, що життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим. Ці рядки стосуються і професійної діяльності соціальних працівників. Їхня невтомна щодення праця важлива. Вона скромна і не завжди помітна, але сповнена душевного тепла.


Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук подякував працівникам соціальної сфери за надзвичайно важливу та потрібну для міста та десятків тисяч лучан роботу. Хоч вона не завжди публічна і помітна широкому загалу, вона часто значно важча, ніж ремонт доріг і тротуарів. Працівники цієї сфери працюють з людьми, дуже часто це люди особливої долі, які опинилися у складних життєвих обставинах, приходять з відчаєм і болем, непростими життєвими історіями.

Він відзначив, що міська влада пишається працівниками соціальної сфери. Ігор Поліщук побажав, аби душевну теплоту і гарне ставлення до людей, професіоналізм люди оцінювали і Господь Бог віддячив за неї сторицею. Радник міського голови вручив за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята почесні грамоти та подяки міського голови низці працівників соціальної сфери.


Вікторія Майборода за сумлінну працю у сфері надання соціальних послуг відзначила подяками директора департаменту соціальної політики низку працівників луцьких терцентрів соціального обслуговування населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus