USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 9.95

Луцьк – лідер за темпами створення ОСББ

4 Квітня 2017 15:04
Наприкінці року у місті діятиме до 400 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків – таким чином місто належить до лідерів зі швидкості створення ОСББ серед міст України.

Про це йшлося під час наради під головуванням виконувача обов’язків міського голови Ігоря Поліщука з представниками ОСББ щодо актуальних питань їх діяльності 4 квітня у Луцьку.

Ігор Поліщук зауважив, що міськрада і в подальшому підтримуватиме створення та діяльність ОСББ у Луцьку та готова до конструктивного діалогу. Він просив голів ОСББ висловлювати свої пропозиції щодо програм, ухвалених міськрадою, але просив враховувати, що можливості міської ради обмежені бюджетом.

З його слів, за станом на початок 2016 року, у місті налічувалося 193 ОСББ, а зараз створені вже 325 ОСББ у 360 будинках. Наприкінці року, відповідно до прогнозу, ця кількість становитиме приблизно 400 ОСББ. Таким чином, Луцьк належить до лідерів в Україні за темпами збільшення кількості ОСББ. Ігор Поліщук назвав це позитивним прикладом для інших міст і запевнив, що такі темпи намагатимуться підтримувати шляхом співпраці між головами ОСББ та міськрадою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Не Європа Показати IP 4 Квітня 2017 15:51
Совок совком. Кількість ОСББ більшає, а порядку як не було так і немає.."Решения апрельского пленума партии одобряем и поддерживаем"
Анонім Показати IP 4 Квітня 2017 16:40
Перед створенням ОСББ у будинку повинен бути проведений капітальний ремонт. Добре створювати ОСББ у новобудовах. А що робити мешканцям, які живуть у будинках радянської єпохи, а то і раніше, ще й більша половина з них пенсіонери або на субсидіях. Як робити капітальний ремонт даху чи не дай бог фундаменту ? Подивіться на наші панельні будинки, де КР треба проводити через 25 років, а кожні 7 поточний. Косметичний ремонт або ремонт окремо взятої квартири питання не вирішить. І все це на фоні абсолютно правдивих слів, ЩО МОЖЛИВОСТІ МІСЬКОЇ РАДИ ОБМЕЖЕНІ БЮДЖЕТОМ.
Народна довіра Показати IP 4 Квітня 2017 17:11
Встановить в будинках лучан індівідуальні теплові пункти ІТП як це зробив Кличко --87 % будинків .
Народній довірі. Показати IP 4 Квітня 2017 17:53
Який Кличко,ви хоч в темі.Це встановив "Київенерго" ім.ахметова.І жильці доступу до цих лічильників не мають,а отже і не можуть контролювати.Що напишуть,те і заплатите.Кияни знають,як писали.Облік теплової енергії має бути власністю громади,бо це просто"лохотрон".
Мешканець Показати IP 4 Квітня 2017 17:56
Підтримую аноніма,бо це просто балаканина.Тисніть на ЖЕКи через департамент,нехай роблять ремонти і приводять будинки хоч до прийнятного стану,а тоді подивимось,як діяти далі.
Анонім Показати IP 5 Квітня 2017 00:42
Луцьк належить до лідерів в Україні за темпами збільшення кількості ОСББ ,Луцьк перший по ОСББ, Луцьк перший по теплозбереженню в ОСББ, Луцьк перший по практиці створення ОСББ, Луцьк перший.........-це засвідчуе,що в Луцьку все що робиться по цьому питанню - робиться не якісно.
Месник Показати IP 5 Квітня 2017 08:03
"Палач -работа трудная,но все же черт возьми,работа то на воздухе,робота то с людьми".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus