USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку вночі поліцейські наздогнали двох водів-утікачів

23 Червня 2017 14:50
У ніч на 23 червня, на проспекті Відродження у Луцьку, екіпаж помітив автомобіль Toyota Land Cruiser, який рухався без увімкненого ближнього світла фар. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Полісмени подали звуковий сигнал про зупинку, але водій це проігнорував. Увімкнувши червоні проблискові маячки, патрульні рушили за ним і заблокували через кілька хвилин.

17-річний водій не мав документів на право керування, тож за це отримав постанову, також склали протокол за невиконання вимог про зупинку. Хлопець був тверезим.

Трохи згодом екіпаж виявив Honda Accord на вулиці Глушець, водій якої порушував правила дорожнього руху.

Йому подали звуковий сигнал про зупинку, та водій почав утікати. Наздогнали його на вулиці Східній: тут він вискочив з автомобіля і забіг на подвіря знайомого, намагаючись зачинити ворота.

Однак патрульні затримали водія, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. 26-річний чоловік від огляду відмовився, тож на нього оформили протокол за ст. 130 КУпАП та інші адмінматеріали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus