USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.30 10.50

У Луцьку водій «BMW X5» збив на переході жінку

15 Квітня 2019 16:25
Під колеса автомобіля «BMW X5» потрапила перехожа. Аварія трапилася учора, 14 квітня, в Луцьку, на проспекті Волі. Внаслідок автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження, повідомляє поліція Волині.

За кермом автомобіля перебував 28-річний житель Рівненської області.

Попередньо встановлено, що водій допустив наїзд на 53-річну лучанку, котра переходила проїжджу частину дороги нерегульованим пішохідним переходом.

Внаслідок аварії жінка отримала тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги не госпіталізовувалася.

Слідчі за цим фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ф Показати IP 15 Квітня 2019 20:04
не під жигулі 2101
Лучанин Показати IP 15 Квітня 2019 20:30
Винен водій, це ясно. Але кожен пішохід повинен знати правила дорожнього руху, де чітко сказано, що перед тим як переходити дорогу на ПЕРЕХОДІ потрібно переконатись, що немає небезпеки, особливо з лівої сторони. Перейшовши половину дороги, переконайтесь ще раз , що немає небезпеки з правої сторони. І тільки тоді продовжуйте переходити дорогу. Нехай вам кричать, сигналять, щоб ви перебігали, запам'ятайте, що життя одне. І не спішіть на той світ, можливо ви ще не все тут зробили.
Архітектор до Лучанин Показати IP 16 Квітня 2019 02:43
Для того щоб так зробити потрібен острівець безпеки. Без нього, треба одразу в 2 боки дивитись і надіятись що ніхто не вилетить зза повороту, поки до половини дороги дійдеш. Тому поки в Луцьку не обладнають всі нерегульовані переходи острівцями, збивати будуть постійно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus