USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку на переході мікроавтобус збив дівчину

19 Січня 2020 09:00
У Луцьку на проспекті Грушевського збили пішохода.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

ДТП сталася навпроти спорткомплексу СНУ близько 23 години 18 січня.

За попередніми даними, мікроавтобус Volkswagen на пішохідному переході збив 20-річну дівчину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Отакої... Показати IP 19 Січня 2020 10:34
Задача: Щойно проїхавши ПЕРЕХІД ,через 100метрів збив дівчину на наступному ПЕРЕХОДІ.. вирішити :.на якій швидкості їхало АВТО та скільки алкоголю було у крові цього водія?
Ог Показати IP 19 Січня 2020 11:22
Долітався! Це той що ніколи не пропускає і всіх підрізає.
Луцьк Показати IP 19 Січня 2020 13:10
На годинник попередні коментатори дивилися? І на фото... Авто стоїть на самому переході, а це означає, що він взагалі не летів, та і не їхав, повз просто. На перехід пішоходу теж треба виходити АКУРАТНО, пересвідчившись в своїй безпеці, а не бігти, як сайгак! Дівчині ще ДУЖЕ пощастило, що їхало просто авто, а не "мадняві пацанчеги з району", які там інколи літають реально - 100 км/год. - не межа, і не заліплене якесь, яке "з клубу на Лєксусі з дєффками" летіло... В нас купа ідіотів, які нетверезі вчиняють ДТП, але і купа оленів, що вилітають бігом під авто, в тому числі і на перехід, особлива "каста" - ті, хто зненацька пролітає переходи на ровері (а іноді і за межами переходу) - таких взагалі, навіть якщо його збили на переході, треба виписувати штраф + оплату ремонту автомобіля (а якщо вививше і має права - судити і штрафувати, як за нетверезе керування авто).
Анонім до Луцьк Показати IP 19 Січня 2020 14:27
Збив на ПІШОХОДНОМУ ПЕРЕХОДІ-тюрьма без відстрочок+відшкодування на лікування,санаторій,моральну шкоду,довічне утримання ...
TR до Луцьк Показати IP 19 Січня 2020 16:27
якби не бачив як цей бус роками по місту носиться то повірив би в цю казку!!!
Руслан Показати IP 19 Січня 2020 14:18
Коли на пішохідних переходах збивають людей, то повинен бути застосований до таких водіїв максимальний вид покарання
Європейський погляд Показати IP 19 Січня 2020 18:09
В цьому випадку не треба винаходити ровер. Подивіться на норми перетину пішоходного переходу в країнах Європи. Водій зобов'язаний зупинитися ще в момент коли пішоход НЕ почав рух по переходу і стоїть на тротуарі. з іншої сторони; якщо пішоход говорить по моб.телефону під час руху по 'зебрі'- штраф (досить високий).
Заробітчанин Показати IP 19 Січня 2020 21:24
Відразу видно які коментарі пишуть водії, а які пішоходи. Якщо на дворі 23 година ночі, пішохід не може БАШКОЮ крутнути ліворуч, праворуч, і переконатись, що машин НЕМАЄ???? У темну пору доби у автомобіля видимість буває дуже обмежена! Пішоходу фари легше побачити, ніж водію вночі дівчину, і сумніваюсь, що вона була з якимись світловідбиваючими елементами! Згідний, що дуже велика кількість водіїв , про правила дорожнього руху і не чули! Але пішохід повинен бути обачніший, бо на кону його життя і здоров’я.
Коза до Заробітчанин Показати IP 20 Січня 2020 14:47
Ну покрутив пішохід головою, побачив машину, прикинув швидкість та пішов з надією, що водій також має очі та мізки. А тут сліпий! Висновок: сліпий - не сідай за руль, їздь на таксі!
Dima Показати IP 19 Січня 2020 23:17
Народ,сам водій і з кожним роком розумію що людей реально на пішохідних переходах збивають частіше чим десь коли вони перебігають.Вже люди через перехід бояться переходити бо розуміють що нікому нічього за це не буде , а уоли пропускаєш то щасливі аж дякують такого не повинно бути

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus