USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рейсовий автобус влетів у КамАЗ: винуватець ДТП у Луцьку відбувся штрафом

8 Листопада 2019 19:01
Водій рейсового автобуса Луцьк-Колки, який спричинив ДТП із КамАЗом на вулиці Ковельській, відбувся штрафом у понад п’ять тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 4 серпня 2017 року обвинувачений, керуючи автобусом Луцьк – Колки, рухався вулицею Ковельською зі швидкістю до 60 км/год.

Проте водій проявив неуважність та в’їхав у задню ліву частину вантажівки «КамАЗ», що була припаркована праворуч дороги.

Внаслідок ДТП постраждали двоє пасажирів автобуса, один із яких - неповнолітній. Вони отримали різного ступеня травми, зокрема, переломи кісток.

Обвинувачений свою вину у вчиненні злочину визнав та просив суворо його не карати. Потерпілі натомість під час вибору покарання поклалися на розсуд суду.

Врахувавши всі обставини справи, водія рейсового автобуса суд визнав винним та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить п’ять тисяч сто гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus