USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку водії маршруток влаштували перегони на дорозі. Відео

30 Липня 2021 14:32
У Луцьку на вулиці Конякіна водії маршрутних таксі №10 та №29 влаштували справжні перегони.

Відповідне відео опублікував користувач Illya Alexeich у Фейсбуці.

Як видно на відео, водій маршрутного таксі №10 перетнув подвійну суцільну смугу, що заборонено правилами дорожнього руху, і виїхав на зустрічну смугу. Там він ледь не зіткнувся з легковим автомобілем.

Але навіть це не зупинило водія, він і далі продовжував рух зустрічною смугою. А потім ледве не зачепив жінку з коляскою, яка переходила дорогу на пішохідному переході.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 30 Липня 2021 14:44
Нинішніх бариг нема чим здивувати. Футбол вони не люблять, бокс їх не цікавить. Єдине, що вони можуть, це безкінечно дивитися на безумні гонки на маршрутках.
Лучанин Показати IP 30 Липня 2021 14:45
Нажаль наше законодавство прописано так що по лише по факту цього відео поліція не зможе притягнути за це до віповідальності цього горе-наїзника. Проте йогго може звільнити власник чи директор підприємства. Дуже сподіваюся що він вже звільнений і знайдуться реальні свідки щоб і поліція могла правильно оформити дані обставини. Зараз пронесло, але ж іншим разом в цьому автобусі чи на переході, чи в зустрічній машині може бути той хто хоче його зараз хоч як небудь оправдати або його родичі і не факт що не буже жертв.
Іруня Показати IP 30 Липня 2021 17:07
Маршутчики взагалі вже збожеволіли....так ганять, що навіть сидіти важко, тебе калатає і вистрибуєш з крісла. Хай би поліція оштрафувала б цих маршутчиків по цьому відео, штрафом добрячим обіклала і інші їздили би акуратніше. Я уявляю якщо в тих маршутках ще й люди були і брали участь у цьому дурдомі. Доречі пару днів назад на цій дорозі загинула людина....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus