USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку впіймали 15 водіїв, які паркувалися на газонах і тротуарах

10 Квітня 2017 10:23
У Луцьку склали 15 протоколів за порушення правил паркування.

Про це повідомили у Департаменті Муніципальної Поліції Луцької міської ради.

Інспектори департаменту здійснили відпрацювання 8 та 9 квітня щодо паркування автомобілів на тротуарах, пішохідних зонах, на газонах біля будинків в тому числі і на зелених зонах, за зверненнями громадян проведено відпрацювання на вулицях Л. Українки, Сенаторки Левчанівської, Глушець та в парку імені Лесі Українки.

Інспекторами було складено 15 протоколів згідно ст. 152 КУпАП щодо порушення Правил благоустрою міста Луцька.

Дана робота департаментом муніципальної поліції проводитиметься і надалі.

Мешканців міста, які помітили паркування автотранспорту на зелених насадженнях на прибудинкових територіях міста, просять повідомити виявлені адреси у департамент муніципальної поліції Луцької міської ради за тел.722861;722649.


Додамо, 8 квітня на сторінці «Наш Луцьк» у Фейсбуці Олена Савко повідомила, що на газоні біля кафе «Мальвіна» на проспекті Соборності у Луцьку були припарковані відразу вісім автівок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Водій Показати IP 10 Квітня 2017 10:29
15. Стоянка запрещается: а) в местах, где запрещена остановка; б) на тротуарах (кроме мест, обозначенных соответствующими дорожными знаками, установленными с табличками); в) на тротуарах, за исключением легковых автомобилей и мотоциклов, которые могут быть поставлены на краю тротуаров, где для движения пешеходов остается по меньшей мере 2 м; г) ближе 50 м от железнодорожных переездов; ґ) вне населенных пунктов в зоне опасных поворотов и выпуклых переломов продольного профиля дороги с видимостью или обзорностью менее 100 м хотя бы в одном направлении движения; д) в местах, где стоящее транспортное средство делает невозможным движение других транспортных средств или создаст препятствие для движения пешеходов; е) ближе 5 м от контейнерных площадок и/или контейнеров для сбора бытовых отходов, место расположения или обустройства которых отвечает требованиям законодательства; є) на газонах.
123 Показати IP 10 Квітня 2017 10:29
дуже мало :(
Лучанин Показати IP 10 Квітня 2017 10:32
На чехова біля магазину Знання, підїжайте час від часу, буде вам клондайк, при наявності 2 парковок ставлять ті корита прям під магазин
Лучанин Показати IP 10 Квітня 2017 10:37
Муніципали, ....., позабирайте машини біля свого департаменту спочатку, пройти неможливо!!!
... Показати IP 10 Квітня 2017 10:45
Куча іномарок, а написали на водія волинянки=) с*икуни мі*товські))) і перепрошою, а де знак там пішохідної зони якщо на те пішло? і почитайте що таке тротуар, а також на якій відмітці він повинен бути відносно проїжджої частини(я про вулицю Сенаторки Левчанівської) тмоу фраховуючи що це не тротуар і знаку там немає, паркуватись з дотриманням відстаней від пішохідних переходів та поворотів там можна!!!
Знаючий Показати IP 10 Квітня 2017 11:02
Шановні водії. Посилайте ціх муніципальних правоохоронців на ... У них немає таких повноважень. Шукають дурнів.
Вова Показати IP 10 Квітня 2017 11:07
Справа потрібна, але - до чого тут дармоїди з, так званої, муніципальної поліції? Де справжня поліція?
мама мія Показати IP 10 Квітня 2017 11:14
на Декабристів 27 машини паркуються просто на дитячому майданчику...куди ми тільки не звертались, одні відписки...
лучанин Показати IP 10 Квітня 2017 12:01
На Чорновола біля московської церкви по вихідних і святах постійно 4-5 машин стоять на газоні і тротуарах
Надя Показати IP 10 Квітня 2017 12:01
Кожен день біля головного входу в муніципалку стоїть по 5 машин, а це тротуар! Чого не штрафуєте і не показуєте своїх порушників,А ???? Свого під носом не видно чогось!!!
Громадянин Показати IP 10 Квітня 2017 12:28
Шановні "Автоадони"!! Не паркуйтесь на тротуарах, не заважайте проходити людям... А то скло з шинами міняти прийдеться!
Лучанин Показати IP 10 Квітня 2017 13:22
Якщо людина вбиває та краде, вона не може бути виправдана лише за те що він ще лікує та має власну пекарню яка пече дуже смачний хліб. Кожному по заслугах згідно чинного законодавства. "Муніципальна поліція" працює в більшості проти громади міста, тому в Луцьку не місце такій структурі, тим більше що вони і так поза законом. А цю роботу повинна виконувати поліція, до того ж щоденно, поки ніхто не буде порушувати. А чому б не встановити на вулиці з Л.Українки до ринку (вибачте, назви так швидко змінюються) біля бровки низенькі металеві ствпчики через метр-півтора? Дешево і сердито, а саме головне що ніхто туди і не заїде. Можна ж порядок навести, тільки ж ліньки та бабла побільше хочеться. А тротуар біля "муніципальної поліції" дійсно дуже красноречиво про себе говорить. Я був дуже здивований, коли серед засіяного машинами тротуару прочитав біля дверей установи табличку. І вони від нас ще щось мають право вимагати?
Іра Показати IP 10 Квітня 2017 14:52
Шановна пані Сиротинська, ви вже всім осто/ли своєю непотрібною роботою. Створіть парковки для початку, а потім штрафуйте людей. То вам городи заважають замість клумб, то гаражі, то машини.В самої, напевно, німб світиться. Пробачте лучан, ідеальна ви наша. І на рахунок машин біля церкви на Чорновола: Шановний лучанин, ви радійте і приклад беріть, що люди Богу моляться, а не в барах з самого ранку. Згідна закластись, що у вас немає авто.
лучанин до Іра Показати IP 10 Квітня 2017 19:26
По перше порада - ніколи на закладайся, не знаючи людину. По друге - цікаві у вас принципи - сгрішив, вкрав, обманув, порушив правила паркування, а потім до церкви гріхи замолювати? лишній раз переконуюсь - " какой поп такой і пріход"
Народ Показати IP 10 Квітня 2017 16:31
На Гулака- Артемовського , по Коновальца кожен день можна писати протоколи. Будемо фотографувати та вiдносити до полiцii.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus