USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку вшанували пам'ять жертв політичних репресій та українців, які рятували євреїв під час війни

14 Травня 2021 14:34
Сьогодні, з нагоди Дня пам'яті жертв політичних репресій, на Замковій площі біля пам’ятного знаку зібралися лучани, аби вшанувати пам’ять загиблих.

Окрім цього, сьогодні, 14 травня, вперше відзначається День пам’яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни, йдеться на сайті Луцької міської ради.

У заході взяли участь міський голова Ігор Поліщук, депутати міської ради, представники обласної влади, духовенства та громадськості.
Представники влади, громадськості, члени Волинського обласного товариства політв'язнів і репресованих хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто постраждав під час репресій радянських часів, та українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни.
Священнослужителі відправили панахиду за загиблими та померлими під час тих страшних подій, які назавжди залишаться чорною сторінкою в історії нашої країни.

Потому присутні поклали квіти до пам’ятного знаку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus