USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Безпечне місто»: у Луцьку встановлять 62 камери відеоспостереження

24 Січня 2021 19:26
У Луцьку продовжують роботу над встановленням камер зовнішнього відеоспостереження.

Про це повідомляють на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у фейсбуці.

Розпочато будівництво нових сегментів комплексної системи відеоспостереження на підставі закупівлі, що відбулася в рамках «Безпечне місто Луцьк»:

− встановлення камер відеоспостереження в центрі міста − на Театральному майдані та на окремих локаціях проспекту Волі, вулиць Винниченка, Словацького, Л. Українки;

− встановлення камер на T-подібних перехрестях міста Луцька, які знаходяться поруч з вже побудованими магістралями ВОЛЗ.

Зокрема це:

− перехрестя вул. Набережна та вул. Ковельська;

− перехрестя вул. Ковельська та вул. Шевченка;

− перехрестя просп. Перемоги та вул. Клима Савура;

− перехрестя просп. Перемоги та вул. Грибоєдова ;

− перехрестя просп. Волі та вул. Паркова;

− перехрестя просп. Волі та вул. Шопена ;

− перехрестя вул. Рівненська та вул. Авторемонтна;

− перехрестя вул. Рівненська та просп. Відродження.

За допомогою «роботизованих» камер із 50-кратним оптичним зумом, які будуть встановлені на одній із багатоповерхівок в центрі міста можна буде здійснювати моніторинг надзвичайних подій майже на всій території м. Луцьк.

З метою забезпечення безпеки громадян, попередження порушень громадського порядку, забезпечення контролю за безпекою дорожнього руху заплановано встановити ще 62 камери відеоспостереження, 17 з яких − на розпізнавання державних номерних знаків транспортних засобів та 3 «роботизовані» камери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дід Показати IP 24 Січня 2021 21:09
Толку з тих камер коли вони працюють тільки в муніципалів, за якими ніхто не слідкує. Просто піар і розтрата грошей, задумка гарна була, а реалізація як завжди.
Лучанка Показати IP 25 Січня 2021 09:25
Дуже добре, що поставлять камеру на перехресті Волі і Шопена. Щоб перейти дорогу, пішоходам дають АЖ 13 секунд. Якщо Шопена за цей час ще реально перейти (якщо машини які повертають в цей час з Волі дозволять пройти).То в два рази ширшу Волі треба перебігати ( і теж дивитись, щоб машини які повертають, тебе не збили). В жодному місті не бачила, щоб пішоходам давали 13 секунд на перехід ще й з одночасним поворотом машин .
Лучанка Показати IP 25 Січня 2021 09:47
Поставте, будь ласка, камери на перехресті Соборності і Чорновола. Хто настроював сфітлофори для пішоходів тут теж окреме "дякую". Підходжу дивлюсь на сфітлофорі для пішоходів 45 червоним горить. Зібралось багато людей. Ось вже довгоочікувана червона одиничка, люди вже збираються робити перший крок, дивляться під ноги, а не на світлофор, але хто уважніший бачить, що на світлофорі для пішоходів загорілось не зелене світло, а дві червоні риски (безкінечність). Люди вертаються назад і слухняно ждуть ще невідомо скільки часу (мабуть теж не менше 45 секунд). Чергова трагедія тут це питання часу. Щоб перейти в два рази ширшу за Волі Соборності виділили аж 26 секунд. Наші міські "володарі світлофорів" мабуть думають, що в Луцьку живуть лише спортсмени, що в нас немає пенсіонерів, дітей і людей, які не займаються спортом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus