USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.97

У Луцьку встановлять ще 39 камер відеоспостереження. Де саме

8 Лютого 2023 13:39
У Луцьку продовжать розбудовувати комплексну систему відеоспостереження «Безпечне місто Луцьк» – майже 40 камер встановлять на проспекті Відродження та прилеглих вулицях.

Про це повідомили у департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

Камери відеоспостереження будуть охоплювати всі перехрестя та прилеглі вулиці до проспекту Відродження, а саме: Софії Ковалевської, Щусєва, Захарова, Козакова, Вороніхіна, Гетьмана Мазепи тощо.

Також під відеоспостереження будуть взяті медичні установи та заклади освіти, які дотичні до проспекту.

«Безпека наших з вами дітей у пріоритеті при побудові комплексної системи відеоспостереження в місті Луцьку, – наголошують муніципали.

В рамках реалізації цього проєкту заплановано встановити:

– 36 оглядових камер відеоспостереження в межах цього проєкту, що дасть можливість диспетчерам пильно стежити та миттєво приймати рішення щодо запобігання псування комунального майна на тих об’єкта інфраструктури, що будуть встановлені.

– 3 камери з функцією розпізнавання номерних знаків по проспекту та його перехрестях, з метою швидкої, ефективної роботи правоохоронних органів в разі розслідування кримінальних злочинів.

Таке розміщення камер, як сподіваються у департаменті, вплине і на зниження та повне зупинення на вказаному проспекті та дотичних вулицях поширення так званих «закладок», які, на жаль, часто-густо закладають у скверах та місцях поруч шкіл, садочків та лікарень.

«Густота камер знизить вчинення адміністративних правопорушень вчинених шляхом нанесення графіті на міських фасадах, комунальних об’єктах інфраструктури тощо. А також прискорить розкриття вчинення таких правопорушень.

Дрібне хуліганство із нищення дерев, клумб, псування смітників, стрітрейсинг дорожнім покриттям – все це тепер зможуть відстежувати диспетчери департаменту та вживати заходів.

Комплекс цих заходів неодмінно позитивно вплине на зниження вчинення злочинів і на вказаних вулицях, і в місті в цілому, що значно полегшить роботу правоохоронних органів міста», – додають муніципали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мама Показати IP 8 Лютого 2023 14:30
Нарешті,дойшло А то заводи,фірми до зубів охороняються,а в школу,садок,заходь,хто хочеш і як хочеш.... Ще б по одному охоронцю видали на школу,27 на місто,невже так багато????? А то охоронець-жіночка прибиральниця....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus