USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку виявили цех, де розливали сурогат під марками відомих брендів

21 Червня 2018 15:47
Викрили осіб, причетних до діяльності підпільного цеху з виготовлення горілчаного сурогату в Луцьку, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Як встановили правоохоронці, до незаконного виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв в обласному центрів Волині нібито відомих брендів були причетні громадяни, які підтримували цей незаконний бізнес шляхом зберігання, виготовлення та розповсюдження підпільного сурогату в своїх приватних помешканнях.

В ході трьох обшуків, що проводилися на підставі ухвали Луцького міськрайонного суду, у приватних житлових та гаражному приміщеннях в м. Луцьк та в одному з магазинів Луцького району, вилучено 200 літрів спирту та 200 пляшок горілчаного фальсифікату.

Окрім того, вилучено транспортний засіб, яким зловмисники переміщували складники для виготовлення сурогату та поширювали підроблену горілку. Загалом вилучено товаро-матеріальних цінностей на 400 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
КЛАВА Показати IP 21 Червня 2018 16:24
Повбивав би гадів ....
Петька Сетренук Показати IP 21 Червня 2018 16:34
Аплодую стоячи! Сурогатом можу торгувати тільки я і єлова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus