USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку вилучили «Opel» із підробленими документами

4 Грудня 2017 12:55
Луцькі патрульна 3 грудня на вулиці Потебні зупинили автомобіль «Opel Calibra» із ознаками підробки документів.

За кермом легковика перебував 35-річний лучанин. При перевірці документів у поліцейських виникла підозра щодо достовірності свідоцтва про реєстрацю транспортного засобу, яке мало явні ознаки підробки. Для з’ясування обставин на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції.

Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу вилучили та направили на дослідження у Волинський науково дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Цього ж дня на автодорозі в селі Струмівка Луцького району працівники сектору реагування патрульної поліції Луцького відділення поліції зупинили автомобіль «Audi-100», під керуванням 25-річного жителя Рівненської області. Під час перевірки з’ясувалося, що номерні знаки належать іншому транспортному засобу.

Автомобіль затримали та помістили на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 290 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) та за ч. 1 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2017 14:31
"Луцькі патрульна 3 грудня на вулиці Потебні зупинили автомобіль «Opel Calibra» із ознаками підробки документів"(С) - а він що їхав і махав документами перед патрульними? Як вони могли визначити що документи підроблені і через це його зупинити? Біороботи, невже?
Valik Показати IP 4 Грудня 2017 14:55
скоріш за все сказав знайомим чи колегам що зробив собі "левак" а ті сказали кому треба...і чомусь виявляють патрульні автомобілі простих смертних...а багато авто в Луцьку такі як BMX X5 Land Cruiser двойники і з підробними техпаспортами їздять далі і будуть їздити...так завжди..страждають прості смертні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus