USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку виступлять найвідвертіші рок-н-рольщики – гурт «Фіолет»

7 Квітня 2021 09:14
Гурт «Фіолет» з акустикою та віршами виступить у рідному Луцьку.

Подія відбудеться у ГаРмИдЕр ангар-stage (вул. Залізнична, 9) 8 квітня, повідомляють організатори.

Гурт «Фіолет» – учасники «X-Фактор – 7», автори 4 повноцінних студійних альбомів, 5 міні-альбомів та двох live-альбомів.

Найромантичніші хулігани української сцени максимально скучили за посмішками, голосами та енергією, тож зібрали все найулюбленіше, додали поезії та прози і їдуть до Луцька! На глядачів чекає трек-лист з найкращих пісень гурту та акустичні версії нових пісень з майбутнього альбому: «Кохана», «Тиша», «Космос за нас», «До серця», «Найкращий друг», «Залишимось друзями», «Слово даю» та багато інших. Також шанувальники творчості матимуть змогу почути авторське виконання максимально щирої поезії Сергія «Колоса» Мартинюка та зможуть придбати його збірку, обидва романи, і навіть взяти автограф!
* Події відбудуться з дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних норм, у продажі лише 50% залу. Кількість квитків обмежена, тому поспішіть придбати свій просто зараз!

Квитки можна придбати за посиланням: https://cutt.ly/bceHN6G
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 4 Квітня 2021 12:56
А про карантин забули певно.
Май Стрим Показати IP 5 Квітня 2021 13:42
Ну на любителя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus