USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Луцьку виступить автор хіта «Гарно так» CHEEV

19 Листопада 2022 07:43
В обласному центрі Волині вперше виступить автор хітів «Гарно так» та «Мрієшся» Владислав Чижиков, який більше відомий за псевдонімом CHEEV. Частину зібраних коштів буде передано на потреби ЗСУ.

Концерт відбудеться 25 листопада о 19:00 в готельно-ресторанному комплексі MAXIMUS.

CHEEV – автор та виконавець власних пісень з Мінська, який співає українською та білоруською мовами. Здобувши досвід учасника музичних талант-шоу та кавер-виконавця в Україні та Білорусі, артист сформував власний стиль, у якому він комбінує популярну музику з елементами інді, альтернативи. CHEEV – це чіпкі баладні мелодії разом із танцювальними бітами та яскравими приспівами. Чуттєвий вокал та тексти про внутрішні переживання знайомі кожному слухачеві.

Влад народився 31 грудня 1993 року в місті Бобруйськ (Білорусь). З самого дитинства брав участь у вокальних конкурсах та фестивалях, закінчив музичну школу за класом флейти. Відтоді зрозумів, що має намір пов'язати життя суто з музикою.
2013-й – перший великий успіх у рідній країні. Влад – переможець телевізійного шоу «Академія талантів» (Білорусь), його дебютний сингл потрапляв у гарячу ротацію місцевих радіостанцій та отримує премію «Пісня року Білорусі».

2015-й – Влад доєднався до колективу «Радиоволна» як вокаліст. У складі групи отримав премію «Ліра» (Білорусь) в номінації «Відкриття».

2018-й – гурт «Радиоволна» взяв участь у Нацвідборі на «Євробачення» у Португалії і потрапив до фіналу, цього ж року вийшов їхній альбом «118,1» — «поп-рок-фанк-соул в одному флаконі», як описували його самі музиканти.

У тому ж 2018 році Влад відкрив для себе українську поп-сцену і, будучи зачарований красою популярних українських пісень, записав та виклав в Instagram низку самобутніх каверів на таких артистів, як Monatik, The Hardkiss, Tayanna, Mamarika, Maruv та інших.

Його талант почали помічати в Україні: у 2019 році виконавець взяв участь у проєкті «Голос країни», підкорив журі шоу вокальними даними та потрапив у команду Дана Балана. Цього ж року заспівав дуетом із Юлією Саніною пісню The Hardkiss Stones в ефірі програми Belsat music live.

2019-й – вийшов дебютний реліз Влада українською мовою, пісня «Оберігати» під псевдонімом CHEEV. Далі CHEEV почав випускати сингл за синглом («Що це в нас», «Ким завгодно», «Іминімі») та накопичувати матеріал для дебютного альбому.

Грудень 2021-го – реліз україномовного альбому Drama із лід-синглом «Гарно так». Через пів року після релізу пісня «Гарно так» набула популярності на платформі TikTok, а її органічна популярність поширилася й на інші цифрові майданчики. Трек очолив чарт Apple Music Україна, а також потрапив до топ-чартів Shazam та стрімінгових майданчиків Білорусі, Польщі, Молдови та Чехії.

Придбати квитки на концерт CHEEV можна тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 19 Листопада 2022 12:11
Лучани не потребують Вашої музики навіть з умовою, що будете донатити на армію! Ось нещодавно одні взяли участь у культурному заході до дня студента (теж хотіли прибуток надіслати на потреби ЗСУ) як результат ганьба від містян та звільнення з якоїсь громадської посади ініціатора... Тому думайте куди їдете ... P/S/ Театр теж потрібно зачинити а Скулинця вигнати щоб не вносив смуту шляхом пропунування лучанам трошки розвантажитись від суворої буденності.
Олександр Показати IP 20 Листопада 2022 18:35
По-перше, ти відповідай за себе, а не за всіх лучан. По-друге умнік, ти сам хоч щось зробив в житті щось достойне уваги, чи можеш тут свої висери лишати? По-третє, хто ТИ, шо б росказувати комусь, кого звільняти, а кого назначити? По-четверте, не треба рівняти говнопопойку, з концертом. На таких дебілів навіть реагувати не треба, але в мене горить коли я таке читаю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus