USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Лучанам «Гарно так» мріялося зі співаком CHEEV. Фото

30 Червня 2023 10:52
Удруге з початку року в Луцьк із концертом завітав білоруський співак Влад Чижиков (CHEEV). Стильний і талановитий артист подарував лучанам незабутній вечір, сповнений чуттєвого вокалу, запальних танців і емоційної лірики.

Автор ТікТок-хітів «Гарно так» і «Мрієшся» виступив увечері 29 червня в РЦ «Промінь».

CHEEV родом із Мінська. Він виконує пісні українською та білоруською мовами. Свій творчий шлях розпочав ще у 2013 році, але відомим в Україні став після появи на сцені шоу «Голос країни».

«Привіт, Луцьк! Я – Влад CHEEV. Це вже мій другий виступ у Луцьку. Я дуже радий, що приїхав до вас, дуже радий, що ви прийшли. Головне, що хочу сказати, розпочавши цей концерт: він відбувається тільки завдяки нашим бійцям. І зараз їм окремі аплодисменти. Я вже бачу, що сьогодні в мене найінтелігентніша публіка. Я знаю, що інтелігентам теж потрібно якось відпочивати. Тому якщо хочете співати – я тільки за, якщо хочете танцювати – я тільки за. Тож чого ми чекаємо? Ми розпочинаємо», – привітав CHEEV присутніх у залі.
На концерті прозвучали треки з альбому Drama та, звісно, нашумілі хіти «Гарно так» і «Мрієшся». Також лучани почули нову пісню музиканта «Опівночі». Її прем’єра відбудеться після відміни в українських містах комендантської години, анонсував співак.

Окрім того, Влад CHEEV презентував пісню своєю рідною білоруською мовою «Водар». Як пожартував артист, йому писали, що цей трек написано рівненським суржиком.
«Я величезний кіноман. Напевно, я подивився тисячу фільмів. Я кожному поставив оцінку. Я настільки люблю фільми, що надихаюся й пишу пісні. Хтось бачив фільм «Початок» Крістофера Нолана? Це шедевр. Я просто обожнюю цей сюжет. Уявіть собі, що можна потрапити у сни інших людей, можна вкрасти якісь ідеї у снах, а ще можна потрапити на різні рівні сновидінь. І саме так я написав пісню «Мрієшся», – поділився артист.

Він розповів, що його найулюбленіша пісня – «Чекай». Він звик виконувати її під спалахи зоряного неба, яке утворюють глядачі своїми ліхтариками на телефонах.
«Якби я був режисером, то обов’язково зняв би фільм-фентезі. І пісня «Інший світ» була би головним саундтреком до нього, – зазначив Влад CHEEV. – Я був тільки в Прилуках і в Іспанії. До речі, Прилуки – топ. Але коли я був в Іспанії, то написав одну пісню. Я гуляв вулицями. Було дуже спекотно. Море. Я слухав місцеву музику, щось каталонською. Мені дуже цікаво, як сумують у різних країнах. Тому що в принципі веселяться всі однаково. І я слухав-слухав і написав свою пісню».

Насамкінець CHEEV подякував лучанам за теплий вечір і виконав ще раз пісні «Мрієшся» і «Гарно так» на біс.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus